Contest Spopping Crystal Before & After dan Menang Wang Tunai

1:19 PM

Greetings!

Contest Spopping Crystal Before & After dan Menang Wang Tunai

spopping crystal

Kalau ada yang perasan, entry sebelum ni ada Shad ceritakan tentang Spopping Crystal, produk Kurus yang BEST! Produk keluaran anak Melayu dan semestinya halal kerana ianya produk Muslim. Bagi yang ingin mengetahui lebih lanjut berkenaan produk ini, boleh klik di SINI.

Entry kali ini juga ada kaitan dengan produk Spopping Crystal ni. Founder produk ini, dian.pixy ada menganjurkan satu pertandingan , "Contest Spopping Crystal Before & After".

Contest bermula dari 1 JANUARI 2015 - 1MAC 2015

Syarat-syarat Penyertaan adalah seperti berikut : 

1. Anda dikendaki untuk menghantar 1 gambar anda selfie bersama kotak atau botol spopping crystal (gmbr tidak akan di publish, ia hanya untuk semakan oleh pihak kami supaya anda tidak menipu copy gambar dari google dan konon-kononya beli Spoping. KLIK SINI untuk beli Spopping Crystal.

2. Hantar gambar before & after selepas mengamalkan Spoping. (akan di publish sebagai penyertaan).

Hantarkan penyertaan anda ke - https://www.facebook.com/dian.pixy

Itu sahaja? Mudah gila kan ?? Contest akan berlangsung selama 3 bulan. Setiap bulan akan ada 3 orang pemenang.. Pemilihan pemenang adalah melalui gambar paling terbaik. 3 pemenang terbaik akan di bawa ke final.. JURI NYA ADALAH ! UWAIS. Sebab uwais adalah juri yg paling jujur.

Hadiah

Bulanan RM100 x3 Pemenang
FINAL RM500

ANDA BOLEH MULA MENHANTAR PENYERTAAN ANDA SEKARANG !

Contest bermula dari 1 JANUARI 2015 - 1MAC 2015

hantarkan penyertaan anda ke - https://www.facebook.com/dian.pixy
Maklumat lanjut boleh terus ke https://www.facebook.com/dian.pixy

You Might Also Like

10 Comment

  1. Assalamualaikum shad. wahh bestnya. tapi sayang takleh join contest ni. memang sedia kurus keding hahahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. waaaah, jelesnya akak kurus.. terbaik.. shad ni hari2, siang malam keja makan je..
      selera sungguh makan ni..

      Delete
  2. ingatkan dpt tester free ..mcm review tu hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. dapat tester free mmg best ni kan kak.. hehe.. :D

      Delete
  3. Hihi....kalau yang kurus macam akak nie dik..tak dapat lah join..kiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe.. :D
      kita bagi peluang untuk mereka yang nak turunkan berat badan.. bestnya akak kurus, shad ni xkurus kak.. keje makan ja tiap masa.. hurm..

      Delete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored