CPUV 82 Nuffnang | Digi Year End Sale

9:21 AM

Greetings!

Thank you so much readers. Alhamdulillah. Status Non-Glitterati (entry semalam) 
dah bertukar ke Glitterati dah hari ni. I'm happy. Terima kasih untuk tips supaya hantar tiket dekat Nuffang. Akhirnya. Satatus Glitterati semula. And I got back my half earning of ongoing CPUV
lepas kena deducted setengah kelmarin. Alhamdulillah. Nuffnang ni buat orang cuak je.

So, pagi tadi check Nuffnang, another new ongoing CPUV.

CPUV 82 Nuffnang | Digi Year End Sale

nuffnang

Thank you so much Nuffnang.
Ahaa. Digi selalu buat Year End Sale yang best kan.
FREE Smartphone with Digi Smartplan pun ada.

Tak pernah lagi pakai Digi. Macam best je.. Kawan2 ramai pakai Digi yg rm28 @ rm18 tah 
sebulan tu. Tiap-tiap bulan tu je untuk Data Smartphone. Kira murahlah kan.Tapi
taktau lak quota dia berapa. Hehe. Buat masa ni masih menggunakan Yes 4g
(8gb 30 days - boleh guna untuk 4 orang sekali online). Hehehe.. Kalau ada lagi 
promotion yang unlimited rm30-38 sebulan tu ingat nak la jugak. Kena berjimat-cermat kan..

Till then, drop your comment and will pay a visit back.
Ps : Rasa macam nak buat giveaway awal tahun 2015. Ada yang nak join tak. Hehe.
InsyaAllah Full sponsor by me.. Syarat simple hadiah best!

You Might Also Like

14 Comment

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored