Rezeki Awal Tahun Januari 2015 #2

8:33 PM

Greetings!

Rezeki Awal Tahun Januari 2015 #2
Alhamdulillah, akhirnya ada jugak yang ke #2. Semoga ada yang ke #3

Hari ini blogwalking punya blogwalking. Terserempak dengan dua 
Entry Pengumuman Pemenang.

Hadiah Top-up RM10 First Giveaway by Kamamimi


No bertuah kita 46. Hehe. Ada lagi yang tengok entry pengumuman tu? 
Ha, nak bagitau, semua yang join, semua dapat hadiah.. Terbaik lah..


Terima kasih penganjur : http://kamamimi.blogspot.com
Dan Sponsor : http://alineworks.blogspot.com/


Hadiah Vitamin C Giveaway Tonton dan Menang di Mamamyraslove


Aminn, mudah-mudahan bermanfaat buat diriku. Insyaa Allah. Terima kasih kak.
Kalau ada yang perasan, bulan Dis 2014 lepas, ada ramai blogger yang buat
giveaway/segmen yang tonton video tentang Shaklee tu. Haa, menang yang tu la.
Alhamdulillah, rezeki nak merasa Vitamin C dari Shaklee. Banyak kebaikannya kan.

sustained released vitamin c shaklee

Kalau ada yang nak try, leh cepat2 wasap Kak Fadhilah (0195537657)


You Might Also Like

15 Comment

  1. Tahniah shad.. pembuka rezeki di tahun baru..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak.. alhamdulillah... entry penghargaan buat penganjur dan sponsor kak..
      :D

      Delete
  2. Alhamdulillah, perasan jugak tadi nama akak kat Mamamyraslove.. tahniah kak Shad .. semoga sentiasa murah rezeki, aamiin ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak pun perasan nama awak dear.. hehehe :D
      Terima kasih dear.. Aminn... And semoga darling pun dimurahkan rezeki juga..

      Delete
  3. tahniah ya. rezeki tahun baru tu. :)
    alhamdulillah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thankyou so much dear, alhamdulillah..

      Delete
  4. tahniah sha..beznye...alhamdulillah..rezeki 2015 tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe.. thankyou kak Yum, alhamdulillah :D

      Delete
  5. wah, rezeki tu. hehe. tahniah :D

    ReplyDelete
  6. Saya pon menang jugak :) Done Follow blog and circles sharifah . Nanti follow balik ehhh :) Thanks !

    ReplyDelete
  7. wow seronoknyaaaa..
    the best part adalah bila terplih untuk menang kan kan hehe

    ReplyDelete
  8. Tahniah yer Shad... Alhamdulillah, murah rezeki Shad ^-^

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informative

Travel & Beauty Blog

Sponsored