Spopping Crystal Produk Kurus Paling Best

6:11 PM

Greeting!

Hari ni nak share satu produk best dengan semua. Yeay! *Teruja

Spopping Crystal

Spopping Crystal Produk Kurus Paling Best

Anda kenal dengan Dian Pixy? Anda kenal Floral Mask kaler Purple? Anda tahu Dianz Vitamin? Alaaa, founder dia Sis Diana yang muda-muda comel-comel tu. Ha ni nak cerita, Dian Pixy dah keluarkan satu lagi produk best baru-baru ni. Produk kurus, Spopping Crystal. Baru je dua minggu dekat pasaran, dah ramai yang cakap best dan berkesan. Apa yang best sangat ni? Sila teruskan pembacaan anda ya.

Sebelum kita tengok testimoni-testimoni yang akan buat anda teruja nak try Spopping Crystal ni, elok dulu la kita terjah sikit info berkaitan dengan Spopping Crystal ni. Spopping Crystal ialah produk kurus keluaran Dian Pixy yang berperisa oren. Produk Muslim dan ianya lulus KKM dan HALAL. 

Sesuai Untuk :

lelaki dan perempuan berumur 15tahun ke atas
ibu menyusu
orang tua

Tidak di benarkan ::
x ibu mengandung
x kencing manis

Fungsi Utama Spopping Crystal

◊ menurunkan berat badan dalam masa 1 minggu
◊ membuat perut berasa sentiasa kenyang
◊ membuang lebihan angin dalam badan
◊ meningkat tahap metabolisma badan
◊ membakar calori dengan lebih cepat
◊ membuang lebihan kolestrol dan toksik dalam badan


xxxxxxx TIDAK PERLU DIET OR SENAMAN xxxxxxxxxx

Pantang Larang :

Tiada. Boleh di ambil bersama caffien dan lain2

Cara Makan :

◊  Masukkan 1sudu ke dalam 1/3 cawan air ( suku cawan )
◊  Minum ketika buih menaik
◊  1 hari sekali. Untuk kesan lebih baik dan cepat 2 kali sehari selepas makan

video

VIDEO CARA BANCUHAN 
>>> https://www.facebook.com/video.php?v=837660312961621 <<<<

Testimoni

Jom la kita tengok testimoni gembira mereka yang dah berjaya turunkan
berat badan yang diidamkan. *Teruja lagi sekali.

Spopping Crystal Produk Kurus

Spopping Crystal

Spopping Crystal

Spopping Crystal

Spopping Crystal

Spopping Crystal

Ha, macam mana, bestnya dapat kurus. Dah la tak yah diet bagai kan. Senaman pun tak payah. Bagi yang nak turunkan berat badan cara mudah cenggini, Shad sarankan try Spopping Crystal ni. Lagi sebulan nak kawen ka, boleh kurang 4-5 kg dalam sebulan kan. Tak ke best macam tu. Dan anda TAK PERLU RISAU KE BILIK AIR, sebab Spopping Crystal istimewa dari produk kurus kat pasaran yang kena berulang alik ke tandas. Siap yang pernah makan ubat kurus, mesti tau punyalah seksanya ke toilet ulang-ulang kali tu. Dengan Spopping Crystal, tak perlu risau dah semua tu.

Bestnya lagi, Spopping Crystal ni buat kita rasa kenyang ja. Kawal selera makan kita. So tak perlu risau nak diet sakan sebab dah rasa kenyang dengan Spopping Crystal ni.

Soalan Lazim Ditanya :

Soalan Lazim SPOPPING CRYSTAL

1 botol tahan berapa bulan ye ?

== bergantung kepada individu.. 1 botol 280gm utk 1 bulan 1scopp di waktu pagi selepas makan. Jika ingin kesan yang lebih cepat 2scopp 1 pagi 1malam selepas makan. Boleh di bancuh dengan air biasa / sejuk ( peti ais )


Siapa yang boleh amalkan SPOPPING CRYSTAL ?
== Lelaki & perempuan 15tahun ke atas & ibu menyusui bayi 2 bulan ke atas

Siapa yang tidak di benarkan mengamalkan SPOPPING CRYSTAL ?
== Ibu mengandung , kanak2 , pengidap kencing manis

Boleh di amalkan ketika datang bulan / haid?
== SPOPPING CRYSTAL boleh di amalkan ketika haid



Ibu dalam pantang boleh amalkan ?
== Jika tidak menyusu bayi boleh..tetapi jika menyusuikan bayi tunggu sehingga bayi berumur 2bulan

Saya menrancang untuk mengandung.. boleh mengamalkan nya?
== Boleh . mengikut nasihat doktor kegemukan salah 1 faktor susah hamil.

Jika saya sudah mendapatkan berat badan yang di inginkan, Boleh kah saya berhenti mengamalkan SPOPPING CRYSTAL ?
== Boleh. anda harus mengawal permakanan anda sendiri untuk kekal berat badan tanpa SPOPPING CRYSTAL .kerana SPOPPING CRYSTAL membantu anda menyekat selera makan.

Adakah saya akan mengalami cirit birit ketika mengamalkan SPOPPING CRYSTAL ?
== Tidak . tetapi ia akan melawaskan system pembuangan anda 1-2 kali sehari bergantung kepada individu

Apakah kesan awal selepas saya mengamalkan SPOPPING CRYSTAL ?
== Selepas 30minit -1jam anda mungkin akan berasa loya,ingin muntah atau kerap kentut bergantung kepada individu kerana SPOPPING CRYSTAL akan menolak keluar semua angin dalam badan anda

Adakah SPOPPING CRYSTAL boleh di amalkan bersama ubat-ubatan lain seperti jamu , supplement untuk putih dan dll
== BOLEH kecuali supplement kurus brand lain

Adakah saya perlu diet ?
== Anda tidak perlu mengamalkan diet yang ketat kerana SPOPPING CRYSTAL akan membuat anda kurang selera makan dan kenyang untuk tempoh yang lama.

Adakah saya perlukan senaman ?
== Cukup dengan melakukan aktiviti seharian anda. Untuk kesan yang lebih cepat lakukan sedikit senaman

Adakah SPOPPING CRYSTAL selamat ?
== Ya . SPOPPING CRYSTAL telah di daftar di kementerian kesihatan malaysia

Sumber : http://www.dianpixy.my/2014/12/spopping-crystal-soalan-lazim.html



Product Information

Name : Spopping Crystal
Net Weight : 280gm/ botol
Price : RM130.00 SM /SS with Free Postage
Where to buy : SMS/Whatsapp Shad - 013-4089328

You Might Also Like

4 Comment

  1. cem best jeee cem best je hahaha
    nanti kalo kite wasap Shad duduk diam jangan gitau orang bahahaha..

    ReplyDelete
  2. bestnya kalau dapat kurus..hmmm InsyaAllah tahun nie mesti boleh kurus ! caiyok !!

    http://www.bakul2011.com/2015/01/jom-review-nuffnangers-1-januari.html

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informative

Travel & Beauty Blog

Sponsored