Suamiku Encik Perfect 10 | Download & Tonton Online

4:30 PM

Greetings!

Another adaptation from Novel rite. This is I like. Coz Lisa Surihani. She's cute right.

suamiku encik perfect 10

Novel ni, Shad dah lama dah baca. It's ok. Sweet gitu. Jom baca Sinopsis Suamiku, Encik Perfect 10!

Sinopsis Suamiku, Encik Perfect 10!



Sinopsis Suamiku, Encik Perfect 10!


PERTEMUAN yang tidak terduga sewaktu penerbangan dari Heathrow, London ke KLIA, Sepang menciptakan sebuah lakonan suami isteri di antara Aleeya Azmeen dan Zarief Danial. Lakonan selama seminggu, demi menyelamatkan Aleeya Azmeen untuk berdepan dengan ibunya, Puan Yazmeen. Janji telah terpatri tetapi perasaan lain pula yang bertakhta dalam hati.

“Abang, orang kahwin pun tak pegang tangan bini dia sebegini teruk, tau! Sampai tak boleh bernyawa tangan Leeya ni.” – Aleeya Azmeen

“Peduli apa Aleeya nak cakap apa pun. Asalkan Aleeya selamat dalam pegangan abang! Abang tak kisahlah apa orang nak cakap.” – Zarief Danial

Saat itu, Syed Muzaffar, bekas kekasihnya, cuba menagih semula kasih dari Aleeya Azmeen. Konflik bertambah hebat apabila keluarga Syed Muzaffar cuba merebut anak yang dikandungkan oleh Aleeya Azmeen untuk mendapatkan harta dan kekayaan. Azura Hanim pula menjadi penghalang rasa cinta Zarief Danial terhadap Aleeya Azmeen. 
Aleeya Azmeen menjadi keliru apabila terpaksa memilih di antara cinta terhadap Syed Muzaffar ataupun Zarief Danial.

“Aleeya dah jumpa ke lelaki perfect 10 tu?” – Zarief Danial

“Dah, tapi dia milik orang,” – Aleeya Azmeen

Siapakah yang layak menjadi suami paling sempurna buat Aleeya Azmeen? Adakah Syed Muzaffar ataupun Zarief Danial? Adakah Aleeya akan memperoleh cinta dari Encik Perfect 10, seperti mana yang dia harapkan?

Sumber : http://www.karyaseni.my/

Pelakon Filem Suamiku, Encik Perfect 10!

Aaron Aziz, Lisa Surihani & Syazwan Zulkifly


Jom tengok Official Trailer Filem Suamiku, Encik Perfect 10!


Download & Tonton Online Filem Suamiku, Encik Perfect 10!

TONTON ONLINE DI SINI
SERVER 1

DOWNLOAD DI SINI
MULTILINK
Password, jika diminta – PVWJRhi2

sumber
[For those who have problem, please visit the link above for the tutorial how to download.
Thank You. FYI, there's NO NEED to pay and NO NEED to insert your mobile number]

Atau Download Di Sini
[KLIK] http://yls.re/p/5aa58fa0ca

sumber

Baca Bab awal Novel Online Suamiku, Encik Perfect 10!

Bab 1 | Bab 2 | Bab 3 | Bab 4 | Bab 5 | Bab 6 | Bab 7 | Bab 8 | Bab 9 | Bab 10
Bab 11 | Bab 12 | Bab 13 | Bab 14 | Bab 15

Sumber : http://www.penulisan2u.my/tag/suamiku-encik-perfect-10/

Hope you'll enjoy the movie.

You Might Also Like

35 Comment

  1. ada dah yang full pnya dowload

    ReplyDelete
  2. ada link full download ke?mahu juga

    ReplyDelete
    Replies
    1. Torrent punya link sahaja ada setakat hari ni, will update soon for other link.. :D

      Delete
  3. ade password la plak pe password dia ek

    ReplyDelete
    Replies
    1. Download PASSWORD here : http://goo.gl/DM5hzd

      You know, it seem can't function well..

      Delete
    2. dah update link baru.. :D
      NO PASSWORD NEEDED..

      Delete
  4. kne jwb kuiz plak...ok2 xpe thnx

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah update link baru.. :D
      Tak perlu password.. :D

      Delete
  5. macam mane nak tgok movie on9 tuh.. sy klik xblh bkak..plezz..helpp

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas u klik server 1, akan keluar 2 adds. One from linkbucks.com.. Dekat bahagian atas kanan, klik [skip this ad], then akan appear another add from http://adf.ly/. klik [SKIP AD]..

      Delete
    2. ok laling, nnti da bejaya let me know ya..
      apa2 boleh e-mail shad, sitinorsharifah@gmail.com

      Delete
  6. dia nk passwrd :( mcm manaaaaaa... pleaseeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. password dekat mna.. shad try bukak lagi sekali, no need the password pun..

      Delete
    2. imah download guna torrents,, dia fail zip,,,,bila nk extract dia minta paswd..
      howw??

      Delete
    3. yang torrent tu shad download pun tak menjadi jugak..
      password dia, dia suruh klik sini > http://goo.gl/DM5hzd
      Tapi kena jawab kuiz/ buh no telefon bagai, so tak boleh nak dapatkan that
      file zip tu.. hurm..

      Delete
  7. Replies
    1. kat mana yang tak boleh kak.. hehe..
      shad try bukak semula link tu, masih available..
      boleh je download.. :D

      Delete
  8. tak boleh download, this webpage is not available katanya :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. not available.. shad bukak semula.. still bolehdownload lagi sis..
      cuba lagi ya.. :D Maybe line tak berapa kuat kot.. :D

      Delete
  9. Replies
    1. link nya dekat atas tu akak dah bagi dear,
      kenapa tak boleh pulak, boleh je akak bukak semula link tu..
      klik je link tu (multilink), pastu mcm biasalah, akan keluar satu dua
      iklan (linkbuck/adf.ly), just skip it je. then link download tu ada banyak pilihan
      either nak yang 720p or else... thank you..

      Delete
  10. Kata free pun kene bayar jugak aduh

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak ada bayaran pun dear... kalau tak dapat, cuba klik dekat bahagian sumber tu,
      shad ambil dari situ, credit dekat owner yang upload.. kat website dia ada tutorial cara
      nak download.. tq

      Delete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored