Terbaik Dari Langit (2014) | Download dan Tonton Online

11:38 AM

Greetings!

Terbaik Dari Langit (2014)


Jalan Cerita

Filem ini mengisahkan seorang jejaka bernama Berg (Bront Palarae) yang merancang sebuah pengembaraan bersama empat rakannya untuk mencari kebenaran mengenai kisah UFO. Namun, di sebalik perjalanan yang jauh itu, mereka akhirnya menyedari sesuatu yang tidak pernah dijangkakan sebelumnya.

Pelakon

Bront Palare, Iedil Putra, Amirul Affendi, Megat Shahrizal dan ramai lagi

Okkey, ramai yang cakap movie Terbaik Dari Langit ni best. So, Shad decided to download and watch it myself. I'm not the-person-who-go-to-cinema-to-watch-movie. Walaupun Shad lagi prefer English movie/ k-drama/ running man, tapi kadang2 tu download juga cerita Melayu yang nampak macam best. Kat bawah ni ada link kalau ada yang nak download juga.

Trailer Terbaik Dari Langit (2014) - Youtube




Terbaik Dari Langit (2014) 720p HDTV
Download dan Tonton Online

Tonton Online di Sini
SERVER 1

Download/ Muat Turun di Sini
MULTILINK
Password, jika diminta – TOSKbC6J

SUMBER


My review Terbaik Dari Langit (2014

Ok, lepas tengk filem ni dan separuh pun macam blur lagi nak faham. Cerita apa ni. Pengembaraan nak cari UFO kan. Dia punya shoot tu, boleh la tahan lawa jugak tempat dia. Jonre filem ni, Filem Melayu Cerdik. Ahaa, hiperbola cerdik sampai tak berapa nak faham sangat. At last I got the message yang nak disampaikan dalam filem ni. Persahabatan jika disemai dengan kasih-sayang dan keikhlasan, akan buat seseorang tersenyum rite. Ok itu je komen ikhlas untuk filem ni. Hehe. Bintang rating, 2/5. And I rasa macam alahai, menyesal sebab download. Ha, jujur gila. Maybe sebab tak kena dengan my interest kot. 

Selamat Menonton

=============================
Ads

Program Mykad Smart Shopper 
Jom Aktifkan Mykad


Berbelanja sepuasnya sambil mengumpul mata ganjaran bagi menebus hadiah hebat!
Hanya dengan Mykad, anda boleh berbuat demikian. Ianya adalah PERCUMA!

You Might Also Like

2 Comment

  1. CT pun bace ramai kata best dan tak sabar nak tunggu keluar..
    maybe taste kita sama sbb citer melayu tak layan sangat. tunggu kuar astro first lah hahaha..

    ReplyDelete
  2. Kalau fahami betul2..crita nie ada unsur ketuhanan jg...prjlnn mncri tuhan..😊

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored