Tiba-Tiba Dia Ada

1:55 PM

Greetings to all.

How's your day...

Recently there are lots of things happen rite. Kpop dgn Gadis Melayu. Tak nak komen apa-apa pasal tu, biarlah mereka yang lebih arif dan bijaksana bagi ulasan. Kang tak pasal-pasal I kena bash jugak. Tapi I still tengok Running Man taw. Tapi kan, for those kpop haters, kecik hati I tau U cakap orang yang layan Running Man, K-Drama semua2 tu bodoh! U tengok cerita Hollywood tu cerdik la pulak kan. K-Drama mmg dah lama tak tengoknye. Running Man je sekarang ni. Let bygone be bygone. Rasanya budak2 betudung tu pun tengah regret kot, tindakan di luar jangkaan yang digoyahkan dengan iman senipis kulit bawang. Everyone make mistake right. Sekarang ni apa kata kita cari solution macamana nak kembalikan sinar ke-Islaman tu. Maaf andai ayat-ayat ini ada menyinggung mana-mana pihak. That why I tak nak cakap banyak-banyak. Japg sah kena bash lak. 

Situasi yang berlaku mungkin menggambarkan tahap kesedaran Islam dan Iman anak-anak muda sekarang...
Tudung Vs Peluk
Setiap manusia pasti akan buat kesilapan

Credit Gambar : Facebook Page

Next story. Aha, Fatin Liyana dah bertunang leerr. Yang ni tak yah cerita panjang-panjang sebab ramai kot kenal dan dah terjah entry FL kan. Tahniah Kak Patien... Next adalah BR1M. Ada yang dah dapat? Gunakan ia dengan sebaiknya..


Main topic entry ni, Tiba-Tiba Dia Ada.

Status Member Nuffnang, currently non-Glitterati. Kenapa tah jadi gitu. And all the earning from CPUV had been deducted into half. Ohmy.. What is happening?! Baru je cakap I LOVE You Nuff and I akan cinta hingga hujung nyawa dengan U, tetiba U nak kick I pulak ke. Hehehehe.. Penat I setia selama ni taw. Haha. Merepek. Maaf entry ni rasanya entry paling merepek yang pernah I tulis. Kalau ada yang baca sampai habis tu, I mmg tabik springg kat you. Okbye dulu. Thanks for reading.

You Might Also Like

14 Comment

  1. hantar tiket kat nuffnang la dik. tny kenapa jadi macam tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaaa.. hntar tiket ke nuffnang.. Pelik la jugak awat jadi mcm tu..

      Delete
  2. singgah sini ! kenapa shad tak tersenarai ye dekat nuffnangers blog shahril ? kesilapan ni kot ! ahahahha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaaaa,, akan slalu pi terjah blog shahril pas ni, tunggu line shad lajuuu ye..

      Delete
  3. nad pun korea layan running man je..lain-lain drama tak layan..haha..biarlah orang giler kpop ni sedar..minat tu boleh tapi jangan la sampai melebih-lebih

    ReplyDelete
    Replies
    1. setujuu.. jgn sampai melampaui batas.. they'r too obses.. I think they regret too.. bertindak
      luar sedar maybe.. :D Running Man di haty..

      Delete
  4. syg nye.banyak tunilai kalo kena potong setgh

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah.. betapa sayangnya.. sedihhh pun ada ni.. :D

      Delete
  5. semoga kita semua dapat pengajaran drp kes K-Pop ni =)

    ReplyDelete
  6. singgah sini lagi ye kak shad yg comel ! hehehehe

    ReplyDelete
  7. apa yg terjadi kepada mereka tu sekurg2 nya membuka mata semua pihak dan mengajar kita utk berfikir sblm berrtindak...

    ReplyDelete
  8. Know your limit is enough right. Btw, Papaglamz x pnah dpat pape lg dr nuff. Bru lg kn. Heheh

    ReplyDelete
  9. tahu batas yang pentingnya. ive been liking kpop like for more than 10 years already tapi takdok tergila2 mcm tu. i dont go for concerts jadi tak rasa nak jumpa idols tho they r here in malaysia. baik pi beli makanan miahaha.. back to basic.. kita sendiri yang memilih. diorang sah sah jahil ye dak ? alaaaaa dok diam saja yang ngutuk tu over.. konon penegak agama sejati hehe.. kecuali ostaz2 la diorang ilmu penuh di dada..

    ReplyDelete
  10. rasanya saya setuju juga dengan shad. tak mahu komen sangat bab ini.
    Biar pihak berkuasa yang jalankan tugas.

    Sebab buat perkara itu juga mengaibkan, kongsi mengenai mereka juga aib, mengutuk mencaci juga aib...

    Tettapi jika ingin memberikan kesedaran pada rakyat mMalaysia terutama remaja itu wajib

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informative

Travel & Beauty Blog

Sponsored