CPUV #88 Nuffnang | Mi Sedaap Krispi Digital

4:16 PM

Greeting and Assalamualaikum to all.

Thank you for stepping by. Being a little bit bz here and there recently. Tapi tak tahulah
apa lah yang di bz kan sangat tu. And massive thanks again kepada Nuffnang sebab bagi
lagi CPUV untuk bulan ni. And a big hug and thank you so much goes to my lovely readers.

CPUV #88 Nuffnang | Mi Sedaap Krispi Digital


Kempen kali ni dari Mi Sedaap Krispi Digital.

Okkey, Mi Sedap sapa yang tak tau kan. 
Mungkin ada yang tak pernah rasa tapi maklum
tahu kan kalau sebut mi sedaap tu benda apa. Hoho. 
Adakah kempen kali ini ada kaitan dengan
kontes dekat page mi sedaap tu. Mi Seedap Hot Air Balloon Contest? 
Oh I dunno, coz the adds tak nak keluar-keluar pun lagi. 


more info, http://www.misedaap.com.my/

The next and next day, here there are. The campaign > Mi Sedaap Ayam Krispi
Kriuk.. Kriuk.. upenye.. Ni perisa baru kan.. Yang slalu iklan kat tv tu kan..
Huhu, whatever it is, kalau travel, this is benda wajib bawak dalam luggage..

ps: kepada anda yang join giveaway shad baru ni, dah umum dah pemenangya.
Lagi cepat anda tuntut hadiah lagi cepat proses pengeposan hadiah anda.
Baru 12 orang yang dah tuntut hadiah out of 21. InsyaAllah akan pos hadiah
dalam minggu ni jugak. So, bagi yg belum tuntut tu, jangan marah taw kalau lewat
pos hadiah anda. Hehehe. Pos batch pertama dulu ye.

You Might Also Like

5 Comment

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored