CPUV Nuffnang ke 87 | Maggi Kari - Curry Festival

11:41 AM

Greetings and Assalamualaikum to all!

CPUV Nuffnang ke 87 | Maggi Kari - Curry Festival

Another CPUV for this month. Thank you so much readers and viewers.
And of course massive thanks for Nuffnang sebab still notice my cute purple blog nih.


Baru-baru ni ada World Curry Festival di Spice Arena, Penang bersempena dengan
Penang International Halal Expo. Dekat booth Maggi, they expose rahsia kandungan 
perencah kari Maggi Kari tu. Huhu, sapa tak pernah makan megi kari kan. Rasanya
mostly pernah rasa. True. Maggi pilihan ramai. Jenama Maggi pun da femes, sebabnya,
kalau anda beli mi segera jenama lain pun, anda cakap beli megi kan. hehe.


Oklah, cakap pasal megi ni, nk cerita banyak pun, semua orang pun dah sedia maklum kan.
Rajin-rajin klik iklan ni ye kalau ia sedang menari2 di blog shad.. Tq

You Might Also Like

8 Comment

  1. Alhamdulillah, tahniah Shad, rezeki tu...

    ReplyDelete
  2. Congrates...apapun, maggi memang sedap.
    Lagi cepat dimasak lagi sedap dimakan...hehehe.

    ReplyDelete
  3. tahniah.. dah lama tak check nuffnang..

    ReplyDelete
  4. rezeki rezeki hehehe.. CT dok nampak iklan jejoget tapi cpuv tak ada pun huuurm T.T
    nuffnang ni makin lama makin lembab nak update..

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored