Menang L'arome Apple Stem Cell di Mamalynnthestoryteller

7:45 PM

Greeting and Assalamualaikum to all.

Akhir bulan lepas Shad ada join satu giveaway yang best amat. Hehe.
Giveaway ni menawarkan hadiah L'arome Apple Stem Cell uolls. Apa lagi, Shad terus join. 

Alhamdulillah. Thank you so much kepada Mama Lynn
sebab pilih shad sebagai pemenangnya..



Hadiahnya Mama Lynn dah pos dekat Shad awal bulan hari tu lagi. Ni baru sempat
nak up entry. Hehhe.. Shad hadiahkan serum ni dekat mak shad. Kemain hepy lagi mak.

Apa-apa pun, Shad ucapkan massive thank you dekat Mama Lynn sebab
dah memberikan satu langkah permulaan untuk my mom nak kasik slim gitu.

Ada yang berminat, boleh terus contact Kak Lynn ya.



Lynn Kamarul
Phone : 011-11646607
Blog : mamalynnthestoryteller.blogspot.com

Nantikan full entry review product L'arome Apple Stem Cell dari Shad dan my mom ya.
Till then, thank you for the visit...

You Might Also Like

6 Comment

  1. Wah.. tahniah..

    My blog :

    http://segalaceritera.com/

    ReplyDelete
  2. Tahniah shad... mcm my mom guna dah ada perubahan ke hihihi.... nti review taw

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informative

Travel & Beauty Blog

Sponsored