Mistine Iron Curve Love Mascara

4:43 PM

Greeting and Assalamualaikum!

First day of February 2015. Today I'm gonna share with all another make-up revolution product. It is Mistine Iron Curve Love Mascara. Love this mascara so much. Packaging dia color merah mengancam gitu. Love Mistine product too.


Kelebihan Mistine Iron Curve Love Mascara :

~ very black
~ water proof - kalis air
~ sweat proof - kalis peluh
~ 7x super curve - 7x lebih lentik
~ nourishing with beeswax
~ long lasting
~ easy to cleanse off - senang dicuci


Before applying Mistine Iron Curve Love Mascara


After applying Mistine Iron Curve Love Mascara


What I like about It. It is seriously black. Letak sikit je, dah cukup memadai. So it's jimat rite. Love the c-curve berus mascara mistine ni sebab ia buatkan lashes shad lebih lentik dan yang bestnya c-curve ni boleh full-coverage all the lashes. Berus mascara ni a little bit tiny and I love that sebab mudah nak apply dekat lash atas dan bawah supaya tak comot. It is seriously long lasting with water proof and sweat proof. So, dah tak risau bila pakai dalam masa yang agak lama, sebab ia tak mencomotkan. Berus tak bergumpal dengan cecair produk. Yang ni bagus sebab kalau bergumpal rugi tau sebab maskara cepat kering dan mudah jadi comot waktu apply. The best part is, mascara ni senang di cuci. The packaging look very exclusive. And of coz with affordable price. It's below than RM20. Perasan tak macam banyak kali je ulang the best part, yang paling best tu. Sebabnya memang best sangat-sangat.

What I don't like about it.
Almost tak ada rasanya. Tak tau apa yang Shad tak suka dengan Mistine Iron Curve Love Mascara. This is jujur.

Overall & Recommendations. Overall memang shad sangat suka mascara ni. Shad sangat recommend mascara ini kepada anda sebab shad memang dah lama guna mascara ni, and it is awesome. Sangat. Dan lagi, murah dan berkualiti.


Product Information

Name : Mistine Iron Curve Love Mascara
Net Weight : 12 ml
Price : Got mine only RM16 (walk-in dekat Kedai Kak Wan - Jitra Mall).
**Disclaimer : This product were bought with my own money.

You Might Also Like

7 Comment

  1. Replies
    1. kan.. packaging dia memang nampak exclusive.. :D

      Delete
  2. beli kat mana tu... hihihi... cantik tapi beli tak pakai gak.. hahahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. shad pun bila nak keluar ja pakai kak.. :D
      So tahan lebih lama sebab tak jarang keluar pun.. haha.

      Delete
    2. ok la pakai... akak beli keluar pun tak pakai... hihihi... akak tag sha kat entry ni http://cikash.blogspot.com/2015/02/liebster-award-1.html

      Delete
    3. hehehe.. sekali-sekala nak melaram kak.. hehe.. :D

      Delete
  3. hihi rajinnya dia menyolek =D hehe dulu time pi kuliah adalah jugak solek2..
    skarang jarang2..

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored