Senarai Pemenang GA Simple 2015 by Shad

5:06 PM

Greeting and Assalamualaikum to all.

Untuk yang pertama dan pertamanya, Shad nak ucapkan thank you so much kepada
yang sudi menjayakan giveaway shad yang tak seberapa ni. Anda memang sporting!

Ok, tak yah cakap banyak, jom la, nak umum senarai pemenang.
Number selected 100% via random.org

Nombor bertuah anda di sini ya. 


TAHNIAH

Senarai Pemenang GA Simple 2015 by Shad

Top-up RM5 x10 Pemenang

9 - 7 - 12 - 66 - 81 - 94 - 27 - 56 - 98 - 1

Sila pm detail phone number dan rankaian yang digunakan


Hadiah Misteri x10 Pemenang

51 - 65 - 92 - 33 - 64 - 2 - 40 - 16 - 62 - 5

Sila pm nama dan alamat anda ya


Powerbank Pineng (PN-983) x1 Pemenang

31

Sila pm nama,alamat dan phone number ya.

Tahniah kepada yang berjaya. Yang kurang brnasib baik, cuba lagi di next giveaway ya.

Boleh terus e-mail number bertuah dan link ga anda beserta
detail yang shad minta ke sitinorsharifah@gmail.com

Letak Tajuk Senarai Pemenang GA Shad
Kalau nak terus wasap pun boleh. 013-4089328

You Might Also Like

28 Comment

  1. oh patah seribu tak menang powerbank hikhik thanks kakshad!
    and congrats to all winners wuhuuu~

    ReplyDelete
  2. Alhamdulilah rezeki Lagi... baru lepas menang GA nile.com.my tu... ni menang GAbm sha pulak dapat power bank pulak tu... terima kasih sha... nanti akak hantar detail melalui whatsup or email deh...

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah ada rezeki di sini.. tahniah jugak buat pemenang yang lain..

    ReplyDelete
  4. Tahniah kepada pemenang..
    Jom join Segmen yang Sakura adakan :)
    Http://misssakuradiary.blogspot.com/2015/02/segmen-bloglist-april-september-by-miss.html?m=0

    ReplyDelete
  5. tahniah kpd siapa2 yg menang :D

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah ada rezeki disini.no 81 melapor diri.

    ReplyDelete
  7. tahniah semua ;)
    tq penganjur
    dah email dah

    ReplyDelete
  8. alhamdulilah, ada rezeki di sini, CN dah email detail ;)

    terima kasih yer

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah, terimakasih! dah wasappp...

    ReplyDelete
  10. kelaut hahah :) tahniah korang :)

    ReplyDelete
  11. maaf ya baru dpt claim hadiahnya

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah, Sha no. 64. Baru perasan antara pemenang GA ni. TQ Shad :)

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informative

Travel & Beauty Blog

Sponsored