Beauty Product | Scar Solution Body Bar (SSBB) by WR Emripe

12:34 PM

Greetings!

Beauty Product | Scar Solution Body Bar (SSBB) by WR Emripe. Hari ni Shad nak kongsi another awesome produk dengan semua. I'v been using it since last two month. Baru la lagi kan. Scar Solution Body Bar (SSBB) merupakan produk ketiga dari WR Empire selepas Corrector Cream Oil (CCO) dan Tomato Clear Skin (TCS) yang dikilangkan di Homoelab. Kilang yang mendapat pengiktirafan bertaraf GMP dan yang paling penting, HOMEOLAB tidak terlibat langsung dalam mengeluarkan produk yang mengandungi Kimia, semua bahan mentah dijamin Halal dan Suci.

SSBB dirumuskan khas untuk pelbagai maslah kulit badan. SSBB ini datang dalam dua ketul. Coffee Soap dan Lotion Soap. Setiap ketul mempunyai fungsi tersendiri.

scar solution body barscar solution body bar

1. Coffee Soap (Sabun Hitam) :
  • diperbuat dari ektraks kopi
  • kaya dengan anti oksidan (anti ageing)
  • mencerahkan kulit
  • menghilangkan strechmarks
  • pudarkan parut
  • menghilankan selulite
  • tanggal daki dan kulit kering
  • dapat sekatakan warna kulit akibat sinaran uv/sunburn
  • menghaluskan tekstur kulit
  • kecutkan jerawat badan
  • biji-biji kopi dalam sabun bertindak sebagai scrub badan.
  • boleh mencerahkan kulit
  • hilangkan gatal-gatal kulit
Cara Guna :
  • Guna setiap malam
  • Sabun seperti biasa
  • biarkan buih di badan selama 5 minit untuk kesan lebih optimum
  • gosok dalam bentuk bulatan untuk tanggalkan sel kulit mati
  • kulit akan tegang, bersinar dan halus serta merta.

2. Lotion Soap (Sabun Putih) :
  • organik soap/ vege oil
  • bertindak seperti losyen
  • memutihkan kulit secara semula jadi
  • kulit cerah bersinar
  • menghaluskan tekstur kulit
  • mengakalkan kelembapan kulit sepanjang hari
  • kulit menjadi lembut dan anjal kekal remaja
  • kulit sihat berseri
  • pudarkan parut
  • hapus kulit kusam
  • wangi
Cara Guna :
  • guna setiap hari (pada waktu siang)
  • gosok seperti buasa
  • kulit lebih lembut dan lembab dengan penggunaan yang konsisten

- Produk halal dan suci
- Tanpa bahan kimia
- Keluaran Homeolab

APA KATA PENGGUNA

testimoni ssbbtestimoni ssbb

Stress reliever, kulit licin, scrub badan

ssbb testimonissbb

kulit kering kini lebih lembut dan lembab(moist), tona tidak sekata pulih. 

ssbb best testimoni

rasa macam nak mandi banyak kali sebab best sangat. shad pun macam tu jugak! hehe

scar solution body barssbb berkesan

kulit makin lembut dan cerah. 

ssbb

SSBB best sangat2, parut strecmark dah kurang, hitam di bahagian peha makin kurang.
Sangat berkesan!


Review dari Shad :

Alhamdulillah, ramai yang puas hati dengan SSBB ni, katanya, rugi sangat-sangat kalau tak beli dan try sendiri. Sekali beli mesti repeat order punya, sebab best sangat2 sabun ni. Dan, ianya memang terbukti, sangat-sangat best. Dan seriously rasa nak mandi banyak kali. Kulit jadi moist dan lembut sangat. Sabun coffee tu memang macam scrub badan sebab dia ada macam biji-biji dari extract kopi. Rasa bersih je badan sebab habis keluar daki-daki. Mandi sambil senyum kot shad ni, best and wangi sangat. Rasa rugi sangat kalau anda tak cuba. Dan lagi satu, Sabun SSBB ni tak mencair (erm, faham tak maksud ni, hehe), so ia menjimatkan. 

Where to Buy :

Sms/ whatsapp Shad, 013-4089328

Harga 1 set (Lotion bar + Coffee Bar)
RM40 exclude postage

Postage SM add rm7, SS add rm11.

Whatsapp Shad, nanti kita boleh diskaun2 lagi.. wink

You Might Also Like

7 Comment

  1. Replies
    1. ya kak.. guna sambil review sambil promot.. hehe :D

      Delete
  2. hehehe comel lah sabun yang kaler putih tu..
    waaa kiranya Shad ejen yang jual la eh..

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored