CPUV 102 Nuffnang | Cicakman 3 Premier

1:46 PM

Greeting and Assalamualaikum to all.

Alhamdulillah, thank you, syukran jazilan..
Nampaknya ada harapan nak capai rm500 untuk cashout earning Nuffnang kali ni.
#ThisIsMyImpianVeranganTakSudah

Sebab apa yang gigih sangat ni Shad? Reasonnya, I nak tengok setakat mana blogger
picisan macam I ni nak dapat earning dari CPC dgn CPUV dari Nuffnang.
Uolls jangan pulak bandingkan I dengan blogger pemes hokeey, Diorang tu dah 
sah-sah lah beratus tiap kali cashout kan. Dah tu, cashout pulak selalu, bukan
macam kita-kita ni, jarang-jarang sekali cashout pun.. Done merapu.

CPUV 102 Nuffnang | Cicakman 3 Premier

cpuv cicakman3

Iklan Nuffnang kali ni cerita pasal movie Cicakman 3. Ha, ada yang tengok ke belum ni.
Best tak, best tak.. Heee..

cicakman 3

Release Date: 12 Mar 2015
Language: Malay
Genre: Action
Running Time: 121 minutes
Director: YusryAbdul Halim
Cast: ZizanRazak, Lisa Surihani, Fizz Fairuz
Distributor: TGVP

Synopsis:

Cicakman has left Metrofulus. His biggest fan, Man (Zizan) is obsessed with Cicakman and as a result, his immature behaviour causes his wife Linda (Lisa Surihani) to file for a divorce. He is further pressured by the presence of Inspector Adam (Fizz Fairuz) who is trying to win Linda’s heart. Man’s life changes when he finds a serum that belonged to Cicakman, which gives him extraordinary powers. As Man learns to control his powers and become the next hero of Metrofulus, he faces a new challenge, with the appearance of a new hero, Super-Bro

You Might Also Like

11 Comment

  1. Replies
    1. Heeehhee.. BE je banyak kak, earning ciput je.. hehe

      Delete
  2. Replies
    1. Ni sebab Nuffnang mmg pemurah ni bulan ni.. :D
      Done Vote.. :D

      Delete
  3. shahril pon dapat gak CPUV ni . hehehe . malas nk update entry pasal CPUV akhir2 ni . letih sngat .. klik nuff satu !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah to you to.. You know, I have the same feeling too.. Malas nak update
      jugak pasal Nuff ekceli.. Tapi, terbuat jugak entry.. Mohon menabung bebanyak ye.. Tq :D

      Delete
    2. salam, macam mana nk dapat macam dekat atas ek ?. sebab earning still rm0.00, da dekat 3 minggu.. biase nuffnang bayar bile yer ?.. maaf tanya sebab baru dalam dunia blog.. do visit taufiqhalijan.blogspot.com

      Delete
    3. wsalam, terima kasih taufiq singgah sini dan selamat datang ke dunia blog yang best ni. first step lepas taufiq daftar nuffnang, placement iklan nuffnang dekat blog. Ya mungkin mengambil masa sikit untuk dapat earning bagi yang baru daftar nuffnang. Kalau untuk earning CPC, biasa nuffnang akan update pada setiap minggu hari isnin.. dan CPC ini bergantung juga kepada jumlah klik pada banner iklan oleh visitor . Satu klik rm0.20/rm0.25.
      Shad singgah klik magic kinder dekat taufiq satu. Nanti tengok, hari isnin, di bahagian CPC earning, ada perubahan tak. TQ. Harap terjawab soalannya.. Hehe.. Shad ok je kalau Taufiq nak tanya bebanyak pun.. :D

      Delete
  4. Replies
    1. rezeki cpuv nuffnang.. kak ekin rezeki menang ga.. lagi syiok.. hehe

      Delete
    2. Rezeki nuffnang dapat duit syok tu...nanti laptop pulih nak klik2 nuffnang la...

      Delete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored