CPUV 103 Nuffnang | SENHENG

1:56 PM

Greeting and Assalamualaikum to all

Update last entry about Nuffnang for this month.. Yet, another month pass..
Thank you for the support all. Kerana anda, disinilah saya. Cewahh. 


I think I wanna make a full stop on posting an entry about CPUV. Even now, I'm writing with my soul melayang entah ke mana. Peerggh, hiperbola sangat kan.

Kenapa macam ni? Dunno, it's just a feeling.
Yet, another 'blank' entry was create here. Entry kosong. Kosong dengan perasaan.
Kosong dengan info dan kosong faedah. Sebab tu orang kata, nak menulis ni bukan kerja mudah
kan. Kalau dah terikat dengan emosi ni, maka lahirlah entry merapu macam sekarang ni.


Honestly, I'm one of them yang sangat bergantung kepada mood bila bab menulis ni.
Mood rajin + mood baik = Entry Bagus + Ada Value

Sebelum nak merapu lebih panjang, better I put a stop here.
Till then. Thank you for the visit all.

You Might Also Like

4 Comment

  1. tahniah ya. BV pun ada buat entry pasal nie. :D

    ReplyDelete
  2. Tahniah shad... akak kena gigih kembali macam aritu la

    ReplyDelete
  3. tahniah2.. alaaa post saja.. tak payah berenti..
    tah tah sebab tu masyuk nuffnang sayang =)

    ReplyDelete
  4. tahniah. hope byk lg cpuv singgah. best kalau nuff tgh baik hati kasi kita cpuv byk2
    alhamdulillah

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored