CPUV 91, 92 & 93 Nuffnang | March 2015

1:20 PM

Greeting and Assalamualaikum to all.
Another awesome day with another campaign ongoing.

Thank you so much all for the visit.



CPUV 91 Nuffnang | 9 Seputeh CNY Video Merdeka

Blurr kejap kempen apakah ini. Hehe. Yeah, Chinese New Year there.
Video Merdeka? Merdeka lambat lagi kan.. Will update what's that soooonnn... :D

CPUV 92 Nuffnang | British Council Education

Ta dah bila ada kempen macam ni. Ni mesti ada exhibition ni. Betul tak.

Education UK exhibition 2015 | British Council


BRITISH COUNCIL EDUCATION

More info, http://www.britishcouncil.my/events/education-uk-exhibition-2015

CPUV 93 Nuffnang | MCMC : Klik Dengan Bijak

Ha, iklan yang ni dari MCMC @ SKMM. Kempen Klik dengan Bijak.

Kempen kesedaran awam keselamatan Internet yang bertemakan Klik Dengan Bijak ini bermatlamatkan keselamatan, waspada dan tanggungjawab pengguna. Mesej kempen Klik Dengan Bijak adalah berteraskan prinsip - prinsip Rukun Negara yang dilihat merangkumi kesemua perkara yang perlu ditekankan dalam kehidupan semua rakyat Malaysia dari pelbagai peringkat umur dan latar belakang. Pembudayaan prinsip - prinsip Rukun Negara dalam penggunaan Internet seharian akan diterapkan melalui pelbagai aktiviti dan inisiatif yang dianjurkan oleh Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia. Dengan adanya kempen ini, diharap pembangunan dan peningkatan penggunaan jalur lebar selain dapat menjana ekonomi negara turut dimanfaatkan untuk tujuan kebaikan serta memberi impak positif dalam

mcmc klik dengan bijak

http://www.skmm.gov.my/Resources/eForm/Klik-Dengan-Bijak.aspx


Big thanks goes to Nuffnang
Massive thanks goes to my lovely readers.

You Might Also Like

9 Comment

  1. Replies
    1. :( jangan sedih2 kak.. keep blogging ya.
      hopefully cpuv nuffnang sis rohaida akan menyinar tak lama lagi..

      Delete
  2. wahh best nya dapat cpuv and youre so rajin to update :o very good! oh and sudi lah join tiny ga saya mana tau if ada luck :'D

    http://frauananas.blogspot.com/2015/03/ananasgoodmood-tiny-giveaway-p.html

    oh and if rajin, nak request explain kan apa yang awak faham tentang cpuv ? sebab tak tau nak buat apa if dapat cpuv :'p thanks tau!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank dear jemput shad join ga.. :D
      ahaaaa, cpuv ya.. ceritanya sangat panjang...hehe..
      sebabkan awak req, nnti shad jawabkan ya.. :D

      Delete
  3. Tahniah Nuffnang memang baik hati kan :)

    ReplyDelete
  4. adus masyuklaaa uols semua bnyak dapat CPUV..
    CT ni sayup2.. ehehe..

    ReplyDelete
  5. Tahniah rezeki shad melalui nuffnng

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored