CPUV 94, 95 & 96 Nuffnang | Digi | Brighter Smile & Sensodyne

1:37 PM

Greeting and Assalamualaikum to all.

Dah jadi rutin harian pulak shad ni. Everyday shad mesti akan bukak website Nuffnang. Tujuan utamanya nak check earning semata-mata. Nak tengok ada CPUV baru ke tak. Nak usha2 nuffnanger. Apa-apa pun, terima kasih sangat-sangat kepada yang selalu singgah dan baca entry blog shad. Sungguh rasa macam blog tak berisi sangat pun. Have to work on it! Making my blog worth to follow and worth to read the entry.

Another CPUV ongoing for this  month. Thank Nuffnang for the trust build to my blog. Sangat appreciate that. Juas to inform that, you make my day! Berblogging dengan lebih happy for sure. And thanks for the request from reader considering 'What You Understand about CPUV'. InsyaAllah, will explain a bit about that soon in my next entry.

cpuv nuffnang

The another ongoing campaign, comes from Digi and that Brighter Smile tu mesti ubat gigi kan and Sensodyne Campaign. Bulan ni memang banyak CPUV Nuffnang bagi kan. Rata-rata blogger update banyak cpuv ongoing.


CPUV 94 Nuffnang | Digi Project Byte
CPUV 95 Nuffnang | Brighter Smile, Better Co..
CPUV 96 Nuffnang |  Sensodyne Campaign

Digi Project Byte


Nak tingkatkan earning CPUV ni, tips yang utama adalah dengan memperbanyakkan Unique Visit blog anda. Macamana nak up kan UV blog? Boleh dengan blogwalking dan tinggalkan link blog anda ke blog kawan2 lain, mesti diorang datang visit balik punye lah. Lagi, korang boleh buat giveaway, ha, kat situ confirm2 lah ramai yang datang singgah blog uolls. Another one is, make sure tiap2 hari korang update la at least satu entry. Hokkey. Itu je untuk hari ni. Moga bermanfaat.

Sudikanlah klik iklan nuff kat blog shad ye. Mention to klik back ur iklan Nuff ya. Thank you and have a nice day. And Massive Thanks to readers, followers and viewers for the visit.

You Might Also Like

10 Comment

  1. sbnrnya, sy pon kurg paham psl CPUV ni...hihih...

    ReplyDelete
  2. ahaaaaa, this is a must in my upcoming entry.. insyaAllah will explain that.. :D
    thank you for the visit :D

    ReplyDelete
  3. Untung la dia.. akak xde pape cpuv lagi ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena tingkatkan pageview lagi ni kak.. hehe :D

      Delete
    2. Nk tingkatkan tu susah xleh update blog

      Delete
  4. betol tu. selalu nak cuba amalkan tips di atas. hehee :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaann, hehe, tapi kadang2 bila kekangan masa, blog ke mana, entry ke mana..
      kan laling kannn... :D

      Delete
  5. Replies
    1. Alhamdulillah, terima kasih.. Ciput je ni.. Blogger lain lagi masyuukk..

      Delete
  6. banyak tu.. hehehe nanti cashout bleh banje =D

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored