Promo Tiket Murah Giler dekat Air Asia | Travel 1 Sept 2015 - 31 May 2016

1:27 PM

Greetings to all.

Another awesome story for traveler. Well yes, nak story pasal tiket murah giler lagi dekat
Air Asia. Gila murah.. Peerrgghh.. Nampak tak, betapa sukanya Shad ni duk usha2 website Air Asia ni. Tu je yang pernah naik pun. Lain-lain ta pernah try lagi.. Hehe. 

tambang murah air asia


FREE SEATS
Booking Period : 23 March 2015 - 29 March 2015
Travel Period : 1 September 2015 - 31 May 2016

Travel Notes- Advanced booking required.
- Fares are not available during embargo period.

tambang murah air-asia

KL - Seoul RM199 sahaja? Biar betul wehh.. Mohon pi usha sapa-sapa yang dah ada
date nak g holiday tu ye.. Tiket flight pergi balik dah boleh jimat banyak dah kalau macam ni
punya harga. Tips nak berjimat time nak pergi travel, satunya adalah, usha2 tiket flight murah.

Ha, jadilah traveler yang bijak hokkey.
Walaupun, anda banyak duit kan, tapi kalau dapat promo murah2 ni, rugi kot tak grab.
Ok bye. Till then.

You Might Also Like

24 Comment

  1. wahh murah nye.. bolehlah g he he he

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaannnn, murah bangat.. terkebil-kebil mata tengok harga dia.. :D

      Delete
  2. free seats airasia kini kembali lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaannn.. tapi tak adalah free seats sangat..hehe..
      tapi murah dari harga kebiasaan.. hehe :D

      Delete
  3. murahnya eh. kalau ada teman pergi korea nak je pergi. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn, shad pun tak ada teman jugak ni.. teman yang sudi sama2 sesat di sana..
      kekkee.. walaupun dah pernah pergi, tapi konfem, sesat lagi sekali punya..

      Delete
  4. Shad beli tiket ke Seoul juga yer ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. shad tolong tengokkan dan survey tiket flight untuk adik.. ke Seoul.. hehe

      Delete
    2. Owh adik yang nak ke Seoul yer ^^

      Delete
  5. Wah, kalau dah free seats ni mesti ramai yg booking. hehe. Btw, singgah membalas kunjungan sambil klik nuffnang ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha tu lah, promo2 cenggini mmg kena cepat grab kalau dah ada cadangan nak travel tu..
      thank you so much nuffnanger.. :D

      Delete
  6. Replies
    1. Jika ada rezeki, jom lah kita menjejak ke sana..
      Teringin nak tubuhkan satu grup blog travel yang travel around the world.. hehe :D
      mungkinkah menjadi kenyataan... #verangan..

      Delete
  7. arghhh murahnya.. nak pergi.. aloooo tapi susah jgk ..tiket sehala kan nie sha ?
    mmg plan nak pergi jalan2

    Jom Vote blog acik bagi msmw

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. murah jugak ni. ya sehala.. dulu shad pergi beli tiket promo gak,
      tapi all in dalam 1.5k jugak time tu.. promo kali ini all-in (tengok jugak tarikhnye),
      tak sampai rm800 pun pegi balik.. heeehheee..

      Delete
  8. Murahnya! Tapi saya takde dekat Malaysia pula.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahhhaaa.. Farah kan memang dah ada dekat overseas.. ni yang bikin shad
      jeles nih, hehe.. Jepun lak tu..

      Delete
  9. murah sekali pon mmg dlam angan je la shad
    huhuhuhu
    kite trbang dlm mimpi je mampu

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah kannn... hehehe..
      jom la shad teman akak, kita terbang dlm mimpi.. hehe

      Delete
  10. Murahnya bila nak pergi tu dalam mimpi jah la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom kak, kita menabung, mana tau mimipi jadi realiti ka,
      boleh naik kapal terbang.. yehaaa.. hehe..

      Delete
    2. Nk menabung tu bereh jah duit ada jah kegunaan utk benda lain

      Delete
  11. huurm sekejap saja harga murah..
    lambat sejam dua harga naik.. propa lebih AA ni..
    tapi still murah dr airlines lain..

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored