Seventh Son (2015) 720p 1080p | Download & Tonton Online

6:07 PM

 Greeting and Assalamualaikum to all.

Okkey, semenjak dua tiga menjak ni, suka sangat mendownload dan tengok movie and drama.
Kenapa tah. Padahal keje betimbun tunggu dateline. Ways to escape from reality kot. Masuk lah
kita ke alam fantasy kejap. 

SEVENTH SON

Seventh Son (2015) HDRIP 720P 1080P

Genre : Action, Adventure, Fantasy
Director : Sergey Bodrov (as Sergei Bodrov)
Cast : Ben Barnes, Julianne Moore, Jeff Bridges and more

Synopsis :  Young Thomas is apprenticed to the local Spook to learn to fight evil spirits. His first great challenge comes when the powerful Mother Malkin escapes her confinement while the Spook is away.

Trailer : YOUTUBE



WATCH ONLINE/TONTON ONLINE

DOWNLOAD/MUAT TURUN
Pass if needed – sooW4JCC

[For those who have problem, please visit the link above for the tutorial how to download.
Thank You. FYI, there's NO NEED to pay and NO NEED to insert your mobile number]


My Review :

Well, for those yang suka tengok cerita genre fantasy and adventure, kena lah tengok movie ni ya. Rating Shad bagi 3/5. Alahai, kenapa sikit sangat eh, sebab shad rasa tak puas tengok dia punya action, macam sekejap sangat je cerita ni, plot dia macam dari a, b, c, then end of the movie. Hehehe. Kalau diperkembangkan lagi this movie, mungkin should be awesome and boleh bagi rating 4/5 kot. Haha. Ada yang dah tengok? Apa kata anda? Best ke tidak, ke biasa-biasa saja..

You Might Also Like

2 Comment

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored