Tambang Murah Air Asia Serendah RM299 ke Jepun, Perth, Korea

2:33 PM

Greetings to all.
Another good story to traveler. Happy holiday to all.
Kalau ada yang bercadang nak travel tu, mohon cepat-cepatlah booking okkey.
Bila ada promosi ni kan, macam biasalah, limited. Siapa cepat dia dapat.

tiket murah air asia march 2015

Booking date : 9 March - 15 March 2015
Travel date : 12 March - 31 August 2015


Shad snipping tool harga tiket one-way KL- Japan dan KL- South Korea.
Economy Class and Business Class. Hehe.. Naik kelas ekonomi pun jadilah kan,
janji sampai dengan penjimatan yang berganda. Cewaah. 

tiket murah air asia kl-seoul

Depart and Return KL - INC dalam rm800 macam tu sahaja. Bagi Shad, 
ini memang peluang keemasan yang patut diambil. 
Murah kan. Grab cepat-cepat okkey.

Another one, KL- NRT. Pergi balik baru rm786 you all. 
Alahai, bersinar-sinar mata ni ha.
Murah kot. Boleh la pi usha2 bulan berapa anda nak fly ya.

kl- jepun tiket murah air asia

Grab now till it last. Cepat-cepat pi terjah ye.

Happy holiday all...

You Might Also Like

8 Comment

  1. Replies
    1. Kan, blink2 dah mata tengok harga dia, murah bangat.. :D

      Delete
  2. sangat murah...ada peluang ni nak..jalan jauh bw family...heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn, murah sangat.. usha2 tarikh yang nak pegi dan buat booking cepat2 :D
      Hapy holiday.. :D

      Delete
  3. Huhuhu...tapi dah beli tiket MAS utk KL-INCH-KL utk bulan Julai ni...
    RM2K+++

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaaaa... dah terbeli sudah.. shad xpenah naik MAS lagi hehe..
      slalu ada promo macam air asia jugak tak, hehehe..

      Delete
  4. alamak alamak.. cem murah saja..
    thank you share ni Shad.. lama dah tak cek AA nye website..
    nak p skodeng la..

    ReplyDelete
  5. Bestnya kalau dapat g honeymoon ni... tapi apakan daya keadaan tak mengizinkan nk g sana huhuhu

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informative

Travel & Beauty Blog

Sponsored