WhoHAA Daily Login Free Points Giveaway

2:31 PM

Greeting and Assalamualaikum to all.

WhoHAA Daily Login Free Points Giveaway


WhoHAA buat Giveaway lagi lah you all. Bagi anda yang dah pernah dengar tentang WhoHAA, mesti tau kan macam mana bestnya WhoHAA ni. Bagi Shad memang best lah, sebab selalu dapat redeem top-up free dekat WhoHAA. Dan pernah sekali dapat redeem power bank dari Whohaa ni. Bulan January - February lepas, WhoHAA ada buat Giveaway Free Point. Disebabkan sambutan yang hangat, maka WhoHAA buat lagi giveaway kali ni.

WhoHAA Daily Login Free Points Giveaway

Tarikh Giveaway berlansung ialah pada 23 March - 30 April 2015 setiap hari
Cara nak dapatkan Free Points ini ialah hanya dengan Log-in ke akaun WhoHAA anda sahaja.
Hari-hari ada points pada tarikh kempen berlangsung.



Bagi yang baru pertama kali dengar tentang WhoHAA ni, Shad dengan berbesar hati untuk menjemput anda untuk mendaftar dengan WhoHAA. Jangan risau sebab daftar adalah percuma sahaja. Kenapa mesti daftar WhoHAA? Sebabnya ianya best dan rugi sangat kalau tak daftar. Hehe. Boleh redeem top-up dan macam-macam lagi taw.

Apa benda sebenanya WhoHAA ni sebenarnya? WhoHAA merupakan sebuat website pengiklanan. Para pengiklan menggunakan WhoHAA sebagai medium penyampai maklumat berkenaan iklan atau produk yang dikeluarkan. Faedah kita sebagai member WhoHAA, ialah kita akan diberi points untuk setiap survey mudah yang dijawab. Untuk lebih maklumat dan cara nak daftar, boleh klik di [SINI].

DAFTAR --> JAWAB SURVEY --> KUMPUL POINTS --> REDEEM BARANG


Best taw Whohaa ni. Tak rugi pun daftar. PERCUMA sahaja.

------------------------------------------------------------------------------


Entry yang berkaitan :


You Might Also Like

7 Comment

  1. thniah kak . goodluck . singgah sini sambil klik umobile dan iphone

    ReplyDelete
    Replies
    1. Errkk, apakah yang nak ditahniahkan tu.. hehe..
      tq dik klik nuff.. akak pi terjah blog adik jugak ye.. klik banyak2 nuff..
      Isnin ni mohon usha ye, naik banyak tak.. hehehe

      Delete
  2. bestnya dengar dapat power bank...nak jugak!! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, jom kita daftar jom kak Aisya :D

      Delete
  3. Terima kasih atas perkongsian entri ini:-)

    ReplyDelete
  4. nanti hari2 keje Shad pegi log in aje la eh ehehe..

    ReplyDelete
  5. Laju dianbuat entri ni... adess kak ekin gara laptop xde ni jdi lambat...

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored