CPUV 108, 109, 110 Nuffnang | Sunsilk, Safi Rania & HITV

7:25 PM

Greeting and Assalamualaikum to all.

Thank you so much for viewing my blog. Another CPUV from Nuffnang on April 2015. Harapnya lebih lama ianya berstatus Ongoing. Banyak jugak iklan CPUV bulan lepas yang dah credited. Do klik the adds ya. Help me isi tabung nak beli Instax Camera hokkey. #verangan. 

Kempen dari Nuffnang bertarikh 9 April 2015 kali ni dari Sunsilk Pink Variant, Wipro Unza- Safi Rania Gold dan Asiapromoted: HITV Immunotherapy.

cpuv april 2015 nuffnang

===================================
Sunsilk Pink Variant

So this is what I got after viewing Sunsilk website.
Sunsilk Biggest Selfie Movie in Malaysia


So, bagi yang guna Sunsilk, why not check this out.
Selfie-selfie sikit kan.


GRAND PRIZES X 10
0
0
0


===================================

Wipro Unza- Safi Rania Gold

So, search punya search, dapatlah yang kat bawah ni ha dekat website Safi.




* Proven. Based on clinical trials on 157 Malay women by Wipro Unza Malaysia Skin Research Innovation Center , the largest HALAL laboratory in Southeast Asia
** With continuous use of SAFI RANIA GOLD product range.


======================================

Asiapromoted: HITV Immunotherapy
This is a public seminar considering HITV Immunotherapy for cancer.
Sunday 12 April 2015


So, this is the campaign forthis time. Thank you Nuffnang for the CPUV.
Till then, see you later bloggers.

You Might Also Like

16 Comment

  1. Replies
    1. naikkan earning CPUV ka sayang? earning cpuv ni bergantung penuh dengan unique visit seharian blog kita. Banyak UV, banyak earning yang kita dapat.. Tips nak dapatkan banyak UV? Hari-hari kena maintain update blog, blog update entry isu yang tengah hot/ isu semasa/dll. Rajin blogwalking dan join giveaway.

      Delete
  2. Replies
    1. alalala.. tak pe, meh sini shad nak g klik iklan2 kat blog Sha.. :D wink wink

      Delete
  3. wah.,..bestnya shad. good luck tau! dah tolong menabungkan tadi =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. terima kasih kak zarith.. akak, semalam shad teringatkan akak tau.. tengok2 pagi ni akak leave komen kat sini.. hehe.. ada seprise untuk upcoming entry untuk kak zarith.. hehe

      Delete
  4. nak tengok nuffnang gak la. ngeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaaa, tengok-tengok.. ada cpuv baru tengah ongoing.. :D

      Delete
  5. Congrats, Shad. Berdansa CPUV :)

    ReplyDelete
  6. naaaak jugak.. kasilah sikit.. huhuhu..

    ReplyDelete
  7. wah, dapat lagi..heheh..tahniah Shad :)

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored