CPUV 111 & 112 Nuffnang | TGIF - Meal For Two dan Digi Postpaid

2:32 PM

Greeting and Assalamualaikum to all.

Sapu-sapu sawang sikit. Tiga hari tak update new entry. Idea dan mood menaip melayang-layang dibawa angin mendung waktu petang. Hehe. Sebenarnya Shad spend time dengan my lil sister, da lama tak jumpa dia. Hoho. Makanya, terabai sekejap blog ni. Entry review beauty product ada dua, tiga in draf. Nampaknya esok-esok la kot baru siapnya pun. Petang ni ingat nak outing lagi. Huhu. Nak pergi Popular lah, cari novel baru. Tapi still, tak tau nak beli novel apa. Dah lama tak membeli novel. Ada cadangan tak novel apa yang best yang latest2 ni. Huhu. Yeah, I love reading.


Ok then, entry hari ni nak update CPUV from Nuffnang. Thank you so much Nuffnang for the CPUV and readers yang selalu singgah sini. Walaupun dah berhari Shad tak update blog. (PV hari ni baru 1k). Sight..hehe. Tapi tak apa lah kan, utamakan apa yang lebih penting. Family is my priority macamtu kan. Huhu.


CPUV kali ni from campagn TGIF - Meal For Two dan Digi Postpaid. Sudi-sudikanlah klik ya. Terima kasih semua. I'm Off. Nak siap-siap outing jap. Hehe. Malam ni nak up entry review product yang best. Erkk, pernah ka shad ckap yang tak best eh. Semua best kan. Ok, till then.

You Might Also Like

7 Comment

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored