CPUV Nuffnang 105, 106, 107 | Chipsmore, Expedia & Mc Donalds

12:02 PM

Greeting and Assalamualaikum to all.
Another entry considering Nuffnang. Once again. 

Last entry, I've considered to put a stop on posting bout Nuffnang CPUV. But today, I'm posting it again. I can't help it. Duh-whatever lah kan. At least bila time-time boring tak ada idea nak update apa, boleh jugak up entry pasal Nuffnang ni kan. Walaupun tak ada orang baca pun. Hehe.

Here we goes, new CPUV on April 2015. CPUV Nuffnang 105, 106, 107 | Chipsmore, Expedia & Mc Donalds. More than 100 dah CPUV yang dikumpul since last I cashout. Seriuosly, lama sangat dah duk peram earning Nuffnang ni. Dari tahun lepas lagi rasa. Malas nak cashout sebab tak rasa nak guna lagi. Biar je lah kan dia beranak-pinak lagi ye dak. Lagipun bukannya banyak mana pun. Duh.


Kempen Nuffnang kali ni from :

CPUV Nuffnang 105 | Chipsmore 25th Anniversary 
CPUV Nuffnang 106 | Expedia BPG (MATTA) Media
CPUV Nuffnang 107 | McDonalds - Frozen Fanta 

Happy Anniversary yang ke-25 Chipsmore. Kejap ada kejap tak ada. hehe. 
Oh, McDonalds - Frozen Fanta, ada perisa baru eh. Da lama tak makan fast food.

Few info and tips to read on :



Entry yang masih dalam draf memang banyak sangat. Kenapa mood sekarang macam ni ya. On Off ja sekarang ni. Need to escape for a while I think. Kutip balik mood yang best-best tu. Ps, Shad dah tukar baju blog ni, ada yang perasan tak? Hehe. Ok tak macam ni? Look nice tak? Loading OK ka agak berat? Do leave your comment ya. Thank you. Till then.

You Might Also Like

17 Comment

  1. Tahniah,mesti banyak duit masuk :-) biskut chipsmore sedap burger mcdonald pun sedap :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. burger mcd mmg sedap.. tapi dah lama tak makan, siyes.. ada kot 2 tahun.. haha

      Delete
  2. Replies
    1. alhamdulillah, rezeki dgn nuffnang ni je lah yang ada pun.. hehe..
      thank you, thank you..

      Delete
  3. Wahhh...tahniah Shad. Jeles btol bila tengok CPUV Shad lebat2 semuanya. Hehehe...apa pun alhamdulillah...rezeki daripada Allah swt semua tu (^^,)

    Regards,
    Yana Afi Mohamed
    FB : @yanapinkblossom
    Twitter : @yanapinkblossom

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tak adalah lebat mana pun kak.. rendang je.. hehe.. thank you kak, alhamdulillah..

      Delete
  4. Wah, banyak yg on-going..tahniah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D thank you dear.. cik mimi punya cpuv pun banyak yang ongoing tuu.. kan? kan?.. hehe

      Delete
    2. Lebih kurang dengan Shad jugak..hehe :)

      Delete
  5. byk nye on going ...alhamdulillah

    ReplyDelete
  6. Tahniah ya. Murah rezeki :)

    ReplyDelete
  7. tahniah shad.. itulah ada jugak entry Eyda yang masih dalam draf.. huhuhu..

    ReplyDelete
  8. lagiii ?? ehehe mmg murah rezeki ni.. ehehehe.. tahniah2..

    ReplyDelete
  9. Macam ada perubahan blog shad ni...

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored