Fujifilm Instax Mini 8 | I Wish I Could have One

10:39 PM

Fujifilm Instax Mini 8 | I Wish I Could have One

Cute and compact body design - Instant photo, Instant fun.
Instax mini 8 — the camera that brings instant fun and excitement to your everyday life.

INSTAX MINI 8

Greeting and Assalamualaikum to all. Yeah, that is an awesome and cute camera here. And of course that pinky-like color. Dah lama kot trending Instax camera ni kan, orang lain dah berzaman beli, shad baru nak up entry. Whatever and wherever it is, tak kisahlah apa-apa pun, yang penting ianya comel kan. Hehehe. And a new thing, Instax Mini 8 now comes with two new colors, Raspberry and Grape. I happened to visit some sites reviewing on this cameras and comes out with a positive feedback. Most of them. And I think, why not I got one for myself? Ahhaaa.. Here comes the crucial part. In dilemma. Kena GST ke tidak camera ni? Haha. Last I check the price is around RM280 approximate.


Here are some site you might wanna have a look at if you would like to purchase
Fujifilm Instax Mini 8 and of coz with the accessories too.


Here are the specification of Fujifilm Instax Camera Mini 8. Picture size dia ni obviously lebih kecil dari IC kita kan. Oh, so cute.. Haha. Do have a look on the specification before purchasing okkey.


Look awesome rite. I wish I could have one. Nah, orang lain tengah sibuk berjimat-cermat sebab harga barang dah naik disebabkan GST, I pulak sibuk nak menghabiskan duit beli benda kehendak ni. Ohho, what else can I say, I'm a person who love to capture moment and a person who love a cute thing. Nah, actually I'm a person of an easy influenced-mind. (So, kalau korang ada menjual apa-apa, mai promot ke aku, memang probability aku beli tu tinggi). Haha. Habit ni sangatlah bahaya untuk poket I and masa depan. Road tax kereta kelisa kesayangan I pun dah nak mati. Nak kena renew. Pakai duit laaagiii... Nah, cut the crap. 


I wish I could buy this little cute one with my Nuffnang's earning. Hehe.
Can you help me fulfill my dream? Hehe. Kindly help me klik the Nuffnang add ya. 
(Ok, tak malu nak suruh-suruh orang klik iklan kau!)
Lagi sikit je nak capai RM280 approximate harga Instax ni. Wink wink!

instax mini 8

More detail and info, http://www.fujifilm.com

Have you tried this awesome Instax camera? What say you? Awesome ever?

You Might Also Like

12 Comment

  1. shahril pon nk jgk ... heheheh singgah sini !

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe, moh ler kita mengumpul duit earning nuffnang.. pastu kita beli ya..

      Delete
  2. Replies
    1. Hehe, comel kan kak ekin.. pink gitu.. kalau ada bajet lebih boleh ambil yang instax 25,
      instax 90 ka, kualiti gambar lagi elok la.. hehe.. tapi instax 8 pun a nice one kan.. hehe..

      Delete
    2. Tu la nak dapatkan tu yg susah sikit...

      Delete
  3. Replies
    1. hehe, instax ni mmg agak besar.. rasanya orang beli instax ni sebab nak ciwi2 ja kot, haha.. dan mungkin sbb nak kumpul benda2 comel.. hehe.. :D

      Delete
    2. Kalu nak kecik pakai handphone... he he he..

      Delete
  4. Nak jugak camera ni..sebab comel sangat...hehe :)

    ReplyDelete
  5. Kamera comel untuk memori indah.

    ReplyDelete
  6. Kamera comel untuk memori indah.

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored