I Wish that My Blog Will Have a New Look

11:07 PM

Greeting and Assalamualaikum to all.
Another wish perhaps. Banyak pulak kan wishes bulan ni.

I Wish that My Blog Will Have a New Look

To be honest, I'm kind of boring when I look at my blog design. Boring sebab dah 3 tahun tak bertukar. Like seriously? Yes. Betul. Lama gila tak bertukar baju blog ni kan. Kalau ada yang perasan lah kan. Serious, aku pun bosan tengok blog aku ni, entah2 korang naik menyampah apa
tengok blog daku ni. Heeeee... What can I say, I'm kind of lazy nak edit my blog and kind of cuak gak actually, takut jadi pape ke kan.. Tak ke naya. Sayang kot blog n entry blog ni.
Walaupun orang macam tak faham sangat nak sebut url blog aku ni ha. Hahaha.


And, aku pun sebenarnya tak tau terlintas dari mana nak letak url macam tu.
Mula menulis pun masa umur tak berapa nak matang lagi, memang url pun macam tak matured
la dapatnya pun kan. aku-vs-dia-shadhira (agaklah panjang jugak url ni)
Tapi aku sayang url blog ni, banyak gak aku menang giveaway, menang cash,
dapat cashout nuffnang hasil dari blog ni. Sadis lak memalam ni kan. Sooo dramaa.. lol.

So, jangan terkejut bila esok atau lusa, anda bukak blog ni, dah jadi macam entah hape-hape entah.
Nak merisikokan blog ni untuk diubah segala baju dia and color dia. Dah la haku tak pandai
nak edit2 blog ni.. Kang jadi pape, nanges I. Ke ada orang baik haty nak tolong editkan my blog.
Hhehehehe.. Jangan mimpilah ye kan?. Dah la sekarang GST, mana ada benda percuma
dalam dunia ni. even masuk toilet pun dah berapa kan..

Maaf sebab entry ni entry yang 'kosong', entry nak meluah perasaan.
Maaf untuk penggunaan ganti diri 'aku' di dalam entry ini.

So, wish me luck all..

You Might Also Like

12 Comment

  1. Try la dear . Change the look of your blog :) btw haha time tak matured memang tak pikir panjang sangat nama blog . nama blog sy dulu pon mylife-leogurl94 lepas beli domain baru senang sikit nama blog cikkmira.com . habih senang . hahaha .

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn, nama url blog shad ni sungguh tak matured.. haha.. :D
      will have to look more detail bout that later soon... tq :D

      Delete
  2. kalau nak change the look of your blog contact lah sy . >.< hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe, thank you laling... ni nak pi terjah ni..

      Delete
  3. singgah sini kak :) ubah jngan tak ubah yee . sebelum tu back up dulu full template yeee ... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. I'll.. aah, back up template lu, tq dik for the reminder.. :D

      Delete
  4. ubah la.. sy pon teringin nak tgok..kalo cntik leh tempah,hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, confirm lah shad ubah jadi tak lawa sangat.. tak fandai..

      Delete
  5. new look is nice..sis JM x pandai nk buat coding2 nih..so guna template yg ada je

    ReplyDelete
    Replies
    1. shad pun tak pandai gak kak JM nak edit2 bagai ni.. hehe.. ni pun pakai template gak..

      Delete
  6. ehehe samalah.. CT tak reti gak.. kena minta tlg orang..

    ReplyDelete
  7. Sama la kak ekin pun x reti nak edit blog ni... guna template pun yg sedia ada jah

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informative

Travel & Beauty Blog

Sponsored