Mistine BB Baby Face Cream Review

1:12 PM

Greeting and Assalamualaikum to all.
Have a nice day.


Mistine BB Baby Face Cream Review. First entry on the 2nd day of GST, 2 April 2015. Have a nice and peace day onward to all. As for today, I'm gonna have a quick exciting review on Mistine BB Baby Face Cream. Another awesome product to have a try on. I completely fall in love with this bb cream. Hope that, you will love it too.

Mistine BB Baby Face Cream, one step more advance of BB Cream imported from Korea that contains BB Baby Micro powder, splendidly designed ultrafine particle size to mimic baby skin cell. These particles help conceal dark spots, imperfections and smooth skin to create baby-like skin finish. Regular use will leave the complexion more even, radiant and looking younger. With SPF 30, it helps protect skin from harmful sunlight and reflect the UVB that is the main cause of skin ageing signs, e.g. dull skin, uneven skin tone, wrinkles, and etc.  


Mistine BB Baby Face Cream

Smooth Skin with
BB Baby Micro Powder
High Moisturizer
Healthy & Brightening skin
Sebum Control
SPF 30

[Bahasa] Mistine BB Baby Face Cream, terlebih dahulu satu langkah lebih daripada BB cream lain. Ia diimport dari Korea yang mengandungi serbuk mikro BB Bayi, direka khas dengan saiz zarah ultrafine untuk meniru sel kulit bayi. Zarah-zarah ini membantu menyembunyikan tompok-tompok hitam, ketidaksempurnaan dan kulit licin untuk mewujudkan kulit seperti kemasan kulit bayi. Penggunaan yang kerap akan meninggalkan kulit yang lebih sekata, berseri dan kelihatan lebih muda. Dengan SPF 30, ia membantu melindungi kulit dari cahaya matahari yang berbahaya dan sinaran UVB yang menjadi punca utama tanda-tanda penuaan kulit, seperti kulit kusam, tona kulit tidak sekata, kedutan, dan lain-lain.


What I like. The texture is so soft. Lembut je bila apply dekat kulit muka. Dan bau bb cream ni macam bau baby, seriously. Suite well lah dengan nama produk ni, BB Baby Face Cream kan. As you can see on the picture above, the color of the cream can fit well for normal Asian's skin color. What I like most is, this cream blend so well when applying on the face. As for me, I like BB Cream more than foundation bcoz of the light texture. Don't like much about foundation bcoz I got the feeling of 'Did I have something/ anything on top of my face?', 'Ada benda ke dekat muka I?' when putting on the foundation. Dengan Mistine BB Baby Face cream ni, rasa macam tak pakai apa-apa. Ringan ja.

Furthermore, BB Cream is a cream that has make-up base function together with the care. Alas make-up sambil merawat kulit wajah. Unlike foundation, it is just make-up base. Maybe ada yang ada function untuk merawat kulit jugak, tapi a little maybe (as I know). But it depends right, some love foundation and some fond to bb cream. And bb cream is for my liking. And this Mistine BB Baby Face Cream is super awesome.

Another special feature that I love much about this bb cream is, it is not oily at all even you had been putting it on your face for hours long. Dan seriously bb cream ni tak bertompok-tompok pun. Awesome right. Oh I completely fall in love. And another add on that you will love most is the price. It is affordable. Affordable with best quality. Got mine only RM25/pcs. Murah kan uolls. That small tube of the cream can last for 1-2 month depend on individual regularly used. So jimat. Sebabnya, sekali pakai, just guna sikit sahaja, dah boleh cover keseluruhan wajah. And for those yang suka travel, this is an awesome product to carry on. Did I told you that, even the tube of this bb cream is so convenient, sangat memudahkan. How? Please have a look on the picture below, how to use this bb cream and how convenient it is.


Thing that I don't like. I think it is a none. What can I say. It's completely an awesome product with best quality and affordable price. Fall in love sudaah.. Ah, and one more thing, I don't know if this bb cream is suitable for those who have oily skin.

Overall and Recommendation. For those yang suka bb cream, you should have a try on this Mistine BB Baby Face Cream too. It's super awesome. Smooth your skin with BB Baby Micro Powder, have high moisturizer, healthy and brightening your skin, sebum control and have SPF 30. In addition, the price is affordable.

==========================
Product Information

Name : Mistine BB Baby Face Cream
Price : RM25/tube
Made in : Korea
Where to Buy WhatsApp (Kak Wan) :013-4690662
Facebook : https://www.facebook.com/wann.mistine
 For more info : Mistine Mizs Wann Shopz

==========================

You Might Also Like

19 Comment

  1. harga pun boleh tahan...so lepas ni boleh try guna

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena cuba taw kak.. best sangat.. :D
      Harga pun affordable :D

      Delete
  2. best tak pakai bb cream ini,masa tu saya pergi farmasi sebab nak beli bb cream ini tapi dah habis,laku bb cream ini :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. told you, bb cream ni sangat-sangat best.. have a try on.. you'll found it
      awesome and fall in love with this bb cream too... jualan laris.. hehe :D

      Delete
  3. teringin nak try, tapi tak minat apply apa2 kat muka. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahhaaa... Shad guarantee FD will love this bb cream, sebab rasa macam
      tak apply pape pun kat muka.. And, protection spf30 for skin.. :D

      Delete
  4. wahhh nampak senang pakai ^_^ awesome boleh suggest pada my family...

    thanks sharing

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah, senang nak pakai.. :D
      Acik, mohon beli dekat kakak n adik ya.. :D

      Delete
  5. Oh, this is such an affordable BB Cream! Jarang guna BB cream selalu guna foundation je, but I do sometimes like lightweight liquid on my face. :) Akan check out this brand, thank you for your review! ;D
    - ieyra

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah, an affordable one.. oh, shad slalu guna bb cream than foundation. hehe..
      have a try on this product ya.. hehe.. and thank you singgah sini.. :D

      Delete
  6. wow murah.. dats why boleh blend in well dengan kulit asian..
    made in korea hehehe.. CT lama tak pakai menda2 macam ni.. kalau keluar
    tepek bedak baby.. i think CT ni makin lama makin tak peduli nak mekap eheh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. shad pun jarang make-up CT, just put on some bb cream or day cream and bedak.
      Tu je yang hari-hari pakai.. sebab tu je yang ada pun.. hehe.. :D nak-nak gst lagi kan, barang makin mahal lol.. beli yang keperluan sahaja.. hehehe..

      Delete
  7. Murahnya.bb cream ni...boleh nak try nanti ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, muraaahh.. jom try jom.. :D

      Delete
    2. Jom2 nak cari kat mana bb cream ni

      Delete
  8. suitable for oily skin? itu yg nk dgr..sbb sis JM x boleh pakai cream sebarangan...jap lagi after 5min kulit nampak oily sgt

    ReplyDelete
  9. Mcm best je produk ni :) Boleh try :)

    ReplyDelete
  10. Dah boleh jadi model dah tu.... Kulit cunnn!

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informative

Travel & Beauty Blog

Sponsored