Tonton Online Hati Perempuan Minggu 4 [Ep13 - Ep16]

8:30 PM

Greeting and Assalamualaikum to all.

Tonton Online Hati Perempuan Minggu 4 [Ep13 - Ep16]

hati perempuan tonton online

Promo Minggu 4



Hati Perempuan Episod 13



Episod ni Tengku Zaril merajuk. Hoho. Dan another pengacau dah datang, Tengku Amalin. Dan pengganggu sedia ada, Daniel Idrus tu, rasa macam annoying pulak dengan dia ni. Isteri orang pun nak kacau ke??

Hati Perempuan Episod 14



Episod ni Shad rasa kesian sangat dekat Angah. Along tak percayakan dia. Ohho.. Tapi Tg. Zaril ni boleh pulak cepat sangat nak percayakan orang luar dari family sendiri. Besar makna TRUST kan. Agak pelik, eh, eh.. makan banyak la pulak Tg.Zaril ni. Mia ada pape ke, siap pengsan-pengsan lagi tu. Aha, cliche, confirm2 lah dia preggy kan. Lagi mau tanya ke.. Part sweet di minit 23:35 - 23:55. Hehe, teletubies...

Hati Perempuan Episod 15




Ok, sedih episod ni awal-awal. Tengku Zaril memang sayang his wife kan. But sometimes, tegas dia tak bertempat. And Yuhanis dia memang bersyukur dapat jadi wife Tg.Zaril. Tapi ada jugak kadang2 slack antara kedua orang ni. Terasa macam susah sangat nak faham hati masing-masing. Tapi kadang-kadang pasangan suami isteri ni nampak sweet sangat-sangat. Episod ni, so sweet pada minit 38:15 -38.30. Hehe. Apa-apa pun, congrats Yuhanis, dah pregnant. And kepada pengganggu hubungan diorang ni, tak mo komen pape... 

Hati Perempuan Episod 16

Hati Perempuan - Episod 16 - 23/4/2015 by KoleksiDrama

Another scene merajuk-merajuk from this episod. And bercakap pasal Daniel Idrus, I think dia ni dah jadi baik sikit la kot, sebab baru bangun dari mimpi yang nyata, sebab whatever it is, it was, Yuhanis memang takkan balik kat dia dah. Full stop. Enjoy the drama all. Tunggu minggu depan pulak hari Isnin ye for next episod.

Tonton Online Hati Perempuan Full Episod

You Might Also Like

3 Comment

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored