Nuffnang Credited and On Going CPUV

2:22 PM

Greeting and Assalamualaikum to all

Nuffnang Credited and Ongoing CPUV. Hi there, blessings for a beautiful day. So hari ni nak up another entry tentang Nuffnang, boyfriend kesayangan nombor 5. Heehe. CPUV Campaign bulan April lepas nampaknya dah banyak yang credited. Tinggal 3 kempen sahaja yang masih berstatus On Going. Terima kasih kepada anda yang selalu singgah blog Shad. Terima kasih kepada anda yang klik banner iklan Nuffnang untuk Shad. Terima kasih juga kepada pihak Nuffnang yang memandang blog Shad | Beauty, Travel & Lifestyle ni.

cpuv nuffnang ongoing

Shad sembunyikan nilai-nilai di atas, sebab macam malu je nak show off. Ciput amat. Heeehe. But still, I'm grateful for that. All of this thanks to readers. Anda sangat supportive lah! 

On Going CPUV - The ad campaign On Going that still runs until it credited.  
Credited CPUVThe ad campaign will end once the number of UV's have been expired.

Whatever it is, number of unique visit still menjadi teraju nombor satu kalau anda nak dapatkan earning masyuk. Macam mana nak tingkatkan Unique Visit (UV) blog? Here are some suggestion;

  1. Make sure setiap hari anda up entry
  2. Entry yang panas dari oven selalu dapat banyak hits. Contohnya isu semasa; up entry GST misalannya pada zaman2 GST ni kan.
  3. Tajuk entry yang wow! Yang boleh menarik minat pembaca nak KLIK.
  4. Ping entry anda 
  5. Selalu blogwalking ke blog rakan blogger sebab kebanyakannya akan pay a visit back.
  6. Join giveaway atau segmen yang dianjurkan blogger. 
Semoga bermanfaat untuk semua. Jom terjah entry lain yang berkaitan dengan Nuffnang;

For more info and detail, http://www.nuffnang.com.my/faq/blogger

Thank you for the visit all. Cuti-cuti ni, banyak kenduri kawen kan. Makan nasik minyak. Hehe. Apa aktiviti cuti hujung minggu anda sekeluarga pula. Bercuti ke balik kampung. Apa-apa pun, Happy Holiday untuk semua. Manfaatkan cuti anda dengan sebaiknya. Till then.. 

You Might Also Like

10 Comment

  1. wah banyaknyaaa. hehe rezeki rezeki ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah.. ada la dua tiga ringgit.. :D hehehe

      Delete
  2. rezeki .. heheheh .. shahril punya dh lama x masyukk sbb lama x berblogging . sebulan tinggal blog, blog dh berhabuk . readers pun kurang ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. blog akak pun kadang penuh sawang labah-labah dik.. heee..

      Delete
  3. alhamdulillah..tahniah sha
    earning masuk
    ada yg masih on going

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. rezeki blogging.. tengah gigih kumpul banyak2 macam kak yum.. hehe :D

      Delete
  4. Alhamdulillah, tahniah ya :)

    ReplyDelete
  5. sob sob dah lama sis JM cash out nuffnang almost 3 month belum dapat cheque....x tahu mana salahnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah dekat 3 month? itu felik.. hehe, kena try hantar tiket ke nuffnang, tanya mana pergi itu cheque...

      Delete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored