Nuffnang | New CPUV on May 2015

11:06 AM

Greeting and Assalamualaikum to all

Happy Monday to all. Dah lama tak update Nuffnang. Nuffnang sekarang macam dah mula nak tunjuk merajuk dah. CPUV pun tinggal dua ketul je. Credited CPUV pun earning 20 sen je. Hehe. Thank you so much Nuffnang. 20 sen boleh beli gula-gula jugak kan. Hehe. Uolls punya earning masyuk tak. Hehe. Mesti masyuk kan, alhamdulillah rezeki blogging kan. Tahniah kepada anda. Shad sekarang tengah fokus nak cari kerja. Rasa macam dah lama sangat dah berehat- bersantai- goyang kaki- makan- tidur. Masa untuk marathon cari kerja dengan bersungguh-sungguh pulak. Doakan ye. Tenkiu. Heee..

nuffnang

Panadol - Superhero Parents
McDonald's Family [PC]

Ok, berbalik kepada tajuk kita, Nuffnang. Tinggal dua CPUV sahaja yang tengah running sekarang ni. Muncul pun tengah-tengah malam waktu orang semua dah di alam mimpi sahaja iklan ni dekat blog. Macam chipsmore je kan. Maybe sebab bulan ni memang pageview merudum jatuh gaung. Nak update entry pun macam hidup segan mati tak mau je sekarang ni. Nak kata bz, memang tak lah kan, dah self-employed kan. Idea dan mood happy tak lekat kot bulan ni. Apa-apa pun, happy blogging buat semua blogger, happy reading buat semua pembaca. Just be yourself and do the thing that you love! So, this is life, ada pasang-surutnya kan.

Kalau gaya earning macam ni, bilanya nak capai target ni. Hehe. Suka letak harapan tinggi menggunung kan. Mana tau impian jadi kenyataan. Tapi impian yang tak pasti mungkin hanya jadi bayang-bayang sahaja akhirnya. Bayang-bayang yang hilang sebab tak ada sinar cahaya menembusi legap. Haaa, kan dah keluar ayat hiperbola pimpong. Tapi bila cakap pasal impian, kena ada usaha barulah jadi nyata. Sekadar nak mimpi-mimpi sahaja, itu tak ke mana. Daydream must come with Dua, Effort and Tawakkal. Barulah jadi DREAM COME TRUE. Right? Till then, have a nice day to all. Semoga hari ini lebih baik dari semalam. 

You Might Also Like

11 Comment

  1. alhamdulillah..akak pun dapat jugak yang mcdonalds tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah jugak dekat akak.. hehe :D da lama tak g mcd..

      Delete
  2. Replies
    1. tenkiu kak nor.. semoga earning kita bertingkat2 sebelum raya ni.. nnti leh cashout, hehe

      Delete
  3. tahniah sha, byk cpuv sha yg tgh ongoing..moga menjana profit
    akak dah remove iklan nuffnang sbb nuff tarik status geli2..hihi
    tampal iklan lain..
    tp bez klo dpt byk cpuv, bg kita semangat nk up entry

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada 2 ja yang ongoing kak.. bulan ni punya yang paling sikit ongoing rasanya, sebab tu kot yang macam agak malas2 nak up entry, semangat kurang, hehe.. lah, nuff tarik status geli2 ka, hehe.. submit tiket.. tapi pv kak awesome, kalau boleh dapat more income dengan iklan lain, lagi bter kot dr nuff, hehe. thank you kak, semoga earning akak pun masyuukk... :D

      Delete
  4. saya pun dapat cpuv jugak. alhamdullillah walaupun income masih sen-sen.

    ReplyDelete
  5. Tahniah Shad..samala..earning Nuff skrg ni cberapasgt..p ttp syukur ada jugak..betul x? hehehe..semoga makin murah rezeki kita semua.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, tenkiu cik mimie.. tu lah, macam tak berapa masyuk sangat.. tapi tak apa, alhamdulillah, 20 sen boleh beli gula2 apa, hehe.. :D

      Delete
    2. Murah rezeki..kak ekin ada dpt 2 jah

      Delete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored