Tonton Online Hati Perempuan Minggu 6 [Ep21 - Ep24]

1:13 PM

Greeting and Assalamualaikum to all.

Tonton Online Hati Perempuan Minggu 6 [Ep21 - Ep24]


hati perempuan

Promo Minggu 6


Eh, eh, sape pulak nak kawen tu...

Hati Perempuan Episod 21



Okkey, akhirnya ada jugak part tak bermasam muka antara Yuhanis dengan Tg.Zaril ni.
Kan best tak gaduh-gaduh ni kan. Sweet gitu. Tapi episod esok ni mesti ada gaduh balik ni.

Hati Perempuan Episod 22 


Hati Perempuan - Episod 22 - 5/5/2015 by KoleksiDrama

Comelnya Tg. Aryan Zikri ni ha. Sweetnye lahai part 3 beradik; Along, Angah dengan Acik
jaga Aryan. Hehehe. Baby sapelah ni kan.

Hati Perempuan Episod 23

Hati Perempuan - Episod 23 - 6/5/2015 by KoleksiDrama

Misteri sungguh kan. Apa lah yang tak kena lagi dengan Ku Lin ni kan.
Watak antagonis dia menjadi sungguh.

Hati Perempuan Episod 24


Hati Perempuan - Episod 24 - 7/5/2015 by KoleksiDrama

Tonton Online & Download Hati Perempuan Full Episod
Tonton Online Hati Perempuan Minggu 5 [Ep17 - Ep20]
Tonton Online Hati Perempuan Minggu Akhir [Ep25 - Ep28]

I don't own this video. Credit videos goes to KoleksiDrama

You Might Also Like

10 Comment

  1. singgah sini kak . cantiknya template . lama x on9 . sorry

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha, tu lah, tengok lama shahril tak up entry baru sejak 2 minggu lalu.. :D kena lah ubah template bagi nampak matang sikit.. heeeeee.. erk

      Delete
  2. femes cerita nie kan. hehhee.BV tak berapa layan sgt. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah.. tgh pemes drama ni.. sebab pelakon2 baru sama kot.. :D

      Delete
  3. semua adik n sis shahril tngok citerr ni, jiwang + cintan cintun .. hahahha .

    ReplyDelete
  4. Gaduh n baik gaduhbnnbaik hahahaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaaaannnn, sokmo gaduh deme ni.. Yuhanis is seorang yg degil.. hurm.. hehe.. tapi part sweet tu, sweet je tengok..

      Delete
  5. x sempat nk tgk sibuk ngan keje rumah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... utamakan benda yang lebih utama.. tak ke mana pun drama2 ni. hiburan semata. ha tudia ayat ko..

      Delete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored