Tonton Online Hati Perempuan Minggu Akhir [Ep 25 - Ep 28]

9:21 AM

Greetinga nd Assalamualaikum to all.

Tonton Online Hati Perempuan Minggu Akhir [Ep 25 - Ep 28]. Dah sampai ke penghujung akhirnya drama ni kan. Ada yang layan tak drama ni. Well Yes, indeed drama Melayu kan. Petang-petang balik keje, kalau ada masa lapang, layankan jugak. Shad suka tengok drama ni sebab ada muka-muka baru. Even my mom pun cakap it is a nice drama sebab ada pelakon baru. Tak kira lah apa pun, yang penting dapat apa yang nak disampaikan dalam sesebuah penceritaan. Apa yang baik ambil, apa yang kurang baik, tinggalkan.

Tonton Online Hati Perempuan Minggu Akhir [Ep 25 - Ep 28]

Watak-watak dalam drama ni kalau kita tengok dari sudut positif, "Ooo, kenapa perangai dia macam ni, macam tu?", boleh la relate sendiri dengan life kita kan. Sebab manusia ni tak sempurna. Dan tak salah kalau kita nak perbaiki diri kita ke arah yang lebih baik. Kan. Drama Hati Perempuan ni Shad bagi 4/5 bintang. Sebabnya, Shad suka kepelbagaian character yang ditonjolkan oleh watak-watak dalam drama ni. Dan kalau nak di lihat dari sudut lainnya, boleh nampak yang drama ni bukan sekadar nak menyampaikan drama cinta semata. Banyak lagi aspek lain yang boleh kita tengok di dalam sesebuah perkahwinan dan perhubungan. Jujur. Percaya. Tanggungjawab. Ok then, siap membebel. Jom la tengok video promo minggu akhir kat bawah ni ye.

Promo Minggu Akhir


Hati Perempuan Episod 25 



Hati Perempuan Episod 26



Hati Perempuan Episod 27


Hati Perempuan - Episod 27 - 13/5/2015 by KoleksiDrama


Hati Perempuan Episod 28 (Episod Akhir)


Hati Perempuan - Episod 28 ( AKHIR ) - 14/5/2015 by KoleksiDrama

You Might Also Like

4 Comment

  1. Replies
    1. thank you shahril.. done pay a visit back.. heeee

      Delete
  2. pelbagai pendapat ada dalam drama nih.. apapun masing2 boleh luahkan pendapat masing2.. ada jugak yang terjadi di alam realiti.. antara kita perasan atau tak jer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaaan... betul la tu kak.. adat dah namanya kehidupan kan.. perasan dengan tak aja.. hehe

      Delete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored