CPUV Nuffnang Jun 2015 | Glico Pocky & Cool Tea

4:15 PM

Greeting and Assalamualaikum to all

CPUV Nuffnang Jun 2015 | Glico Pocky & Cool Tea. Monday everyone. How's your day? Hopefully in a good mood and in a good health. Hari ni nak up entry Nuffnang. Thank you Nuffnang for the new CPUV given for this month. Yup, another month passed. Jun 2015, countdown to Ramadhan 1436H in couple weeks to go. Semoga kita punya kesempatan untuk merasainya lagi tahun ini. Amin. May Allah bless us.

nuffnang

CPUV Jun 2015 #1- Glico Pocky
CPUV Jun 2015 #2- Cool Tea - Product Awareness 

CPUV Jun 2015 #1- Glico Pocky. The new CPUV given is from Glico Pocky campaign. Kempen pasal snack la pulak kan. Siapa pernah makan Glico Pocky Biscuit Sticks, sila angkat tangan. Hehe. Dulu masa study, memang selalu beli ni buat makan sambil tengah study group. Hehe. Dia ada banyak perisa. Selalu beli yang Coklat dengan Strawberry punya. Buat makanan ringan-ringan kan. 

pocky

Dulu rasanya Rocky nama biskut sticks ni, dah tukar jadi Pocky pulak. Dah lama tak beli, tak perasan yang dia dah bertukar nama. Hehe. Untuk yang baru pertama kali dengar, kalau anda tengok TV, ada iklan Yuna tu, ha yang tu lah biskut sticks nya. Apa-apa pun memang sedap lah rasa dia. 


CPUV Jun 2015 #2- Cool Tea - Product Awareness. Yang ni pulak kempen cool tea. Ada nama tea tu, mesti produk minuman kan. Macam produk baru je ni. Description from Mamee Cool Tea below;

Cool Tea is a product of Mamee Double Decker Beverage Sdn Bhd in Malaysia. A herbal tea designed to keep your body temperature cool from the hot weather and spicy food.

Made with the combination of natural herbal extracts from Mesona Chinesis, Liquorice Root, Lotus Leaf, Honeysuckle Flower, Chrysanthemum Flower, Mulberry Leaf, Selfheal and Grosvenor Momordica that is traditionally known to help release body heat. Get your Cool Tea in stores NOW!

cool tea


Ada yang dapat cpuv ni tak, tahniah buat anda. Keep blogging and enjoy the happening. 

You Might Also Like

13 Comment

  1. LOL.. ingatkan Rocky dah tak keluar n brand lain Pocky ni..
    rupanya yang sama ke ? hehehe.. suka yang cekelat =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. diorang tukar rocky ke pocky tahun lepas rasanya.. macam pelik lak nama pocky tu, lahaii.. haha.. coklat punya sedap.. :D

      Delete
  2. banyaknya amount. hehe. tahniah ye Shad :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah, terima kasih.. hehe.. jom kita gigih mengumpul jom..

      Delete
  3. Wah. banyak tu. Lepas beli keperluan raya dah nie. Gud luck ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa, tu lah, tapi shad ingat tak nak casout lagi.. hehe.. gigih kumpul, nak pakai handphone baru punya pasal.. hehe

      Delete
  4. Tahniah mcm ner shad dapat byk gitu jeles kak ekin ni

    ReplyDelete
  5. wooww..bnya dapat RM300++ tu...

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored