CPUV Nuffnang Jun Perfecto Popcorn | Tesco - Lebih Jimat | RHB Lifestyle App

2:58 PM

Greeting and Assalamualaikum to all.

CPUV Nuffnang Jun Perfecto Popcorn | Tesco - Lebih Jimat | RHB Lifestyle App. Salam 1 Ramadhan 1436H/ 2015. Alhamdulillah, Nuffnang sudi lagi memberi untuk bulan ini. Terima kasih Nuffnang. Dan terima kasih kepada visitor yang sudi singgah blog. Kerana anda, adanya CPUV ini. Kamsahamnida.

cpuv nuffnang

CPUV Nuffnang Jun Perfecto Popcorn | Tesco - Lebih Jimat | RHB Lifestyle App. Dapat tiga iklan baru semalam. Tapikan, perasan tak yang iklan-iklan kempen dari Nuffnang jarang sangat kelur. Yang keluar iklan kaler biru tu je. Ke dia ada jugak pick hour macam tu bila iklan kempen nak keluar eh? Hehe. Apa-apa pun, thank you kepada yang sudi klik iklan kempen bila dia muncul. Wink!

PERFECTÒ Popcorn, a new Perfecto Snacks product line, introduced the new popcorn and the three flavors - Ultimate Caramel, The French Vanilla, and Chocolate in Love. More info, Perfectosnacks

kempen perfecto popcorn

TESCO Stores (Malaysia) Sdn Bhd, melabur RM50 juta bagi pelaksanaan Kempen Lebih Jimat anjurannya dalam mengurangkan beban kenaikan kos sara hidup di negara ini. - www.sinarharian.com.my . TESCO tengah buat Kempen Lebih Jimat lah. Dah pergi TESCO belum? Shad jarang masuk TESCO. Hehe. More info, http://www.tesco.com.my/

kempen lebih jimat tesco

RHB Lifestyle Privileges App allows you to enjoy the on-going RHB privileges, coupons and locate an RHB Branch or ATM anywhere and anytime on your iPhone and Android phones. More info, http://www.rhbgroup.com

kempen rhb lifestyle privileges

Thank you all for reading. Have a happy day onward. Selamat menunaikan ibadah puasa. Kalau rajin, klik iklan kempen ya. Hehe. 

You Might Also Like

6 Comment

  1. Banyaknya Campaign..

    shafiqhashim.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah rezeki, semoga terus dimurahkan rezeki yer Shad?

    ReplyDelete
  3. Saya pun ada dpt juga sikit/ cpuv ni. Tapi yg kelakarnya dpg 0.01/0.02 sen jd utk setiap iklan tu. Hahaaa

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored