Shawl ByPuji and Avon Eye Duo Pencil

4:03 PM

Greeting and Assalamualaikum to all

Shawl ByPuji and Avon Eye Duo Pencil. Anneyonghaseyo everyone. Have a nice day. A short blogpost for today. I got a parcel last two weeks from Kak Nora and ByPuji, a gift for the second place in a segment at blog Kak Nora (kongsibersamanora.blogspot.com). Together with the Shawl ByPuji, I received an Eye Duo Pencil Miss Sweet Pink + Purple. Thank you Kak Nora.

shawl by puji
avon Eye Duo Pencil Miss Sweet Pink + Purple

I have a round face shape, and I am not-so-suitable on wearing shawl. I even can count how many shawl I have. Though, I'm very appreciate for the gift. Sekali-sekala pakai shawl tak salah kan. Hehe. Walaupun muka bulat, pakai shawl mesti nampak lagi bulat macam bola. And plus, Shad memang tak pandai langsung pakai shawl. Tengok orang pakai nampak cantik, nampak comel je. Don't laugh for the picture below k. Orang tak pandai pakai shawl nak pakai shawl.


Shawl ByPuji surely have their own design and pattern. Corak dan warna shawl yang Shad dapat ni soft-pink color dan ada corak bunga pink-purple-grey. Nampak soft-soft macam tu. Nak tengok collection yang meriah-meriah lagi kenalah pergi usha-usha dan follow ig ByPuji. Material dia lembut dan tak panas bila pakai.

For more detail, 

Together with the parcel yang Kak Nora sent ada dapat satu lagi gift from Avon. Avon Simply Pretty Eye Duo Pencil Miss Sweet Pink + Purple 2.8g. two shades in one eye pencil that will complete your eye look! To use, just glide evenly over eyelids. Easy to apply and blend. And easy to remove. 

avon Eye Duo Pencil

For more detail, 

You Might Also Like

2 Comment

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored