Thank You Nuffnang | Entry Lepas Sebulan

7:11 PM

Greeting and Assalamualaikum to all.

Thank You Nuffnang | Entry Lepas Sebulan. It had been a long time since my last post. Last published on July 14, 2015. Hari ni August 14, 2015. Cukup sebulan tak post entry baru. Ni baru betul-betul mood hilang. Rasa lost sekejap pun ada. How's ur day? Being good or else. Hopefully had a happy moment to remember. Dalam sebulan ni ada cerita panas tak? Ada giveaway best-best ke tidak, meh share sini meh.  


Back to main point, nak ucap terima kasih dekat Nuffnang sebenarnya dalam entry ni. Done cashout earning terkumpul bulan lepas. Lepas tu sebulan tak on blog. Nuffnang bagi CPUV lagi lah uolls. Heeee..


Wit wit, banyak jugak kempen dari Nuffnang ni. Memandangkan dah sebulan shad tak on blog, ciput je earning terkumpulnya pun. Lahai. Hehe. Apa-apa pun terima kasih kepada yang sudi singgah blog picisan ini ya. Thank you uolls. 


Bulan ni pun tak tau lah mood nak blogging tu masih ada ke tidak. Heeee.. Tengok-tengok bulan depan baru nak up new entry apa, heee. Thank you for the visit all. Wish you were happy.

You Might Also Like

7 Comment

  1. Tu lah, perasan jugak Shad lama tak update. Hehe. Welcome Back!!

    ReplyDelete
  2. Keep on blogging Shad. Takpelah, biar lambat update asalkan nanti ada jugak update entri . Hehe. Fatin singgah sini klik ikea :)

    http://yumikumiko92.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. TAHNIAH...

    http://jmbelog.blogspot.com/2015/08/segmen-klik-klik-nuffnang.html

    ReplyDelete
  4. kemanakah dirimu menghilang Shad ?? bizi ke..
    heheh masyuk naa Nuffnang Shad.. CT nye sendu..

    ReplyDelete
  5. Wah banyaknya shad. Kak zarith punya belas-belas jek hihi

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored