SEGMEN JOM TAMBAH FOLLOWER

1:44 PM

Greeting and Assalamualaikum to all

SEGMEN JOM TAMBAH FOLLOWER. Macam dah lama tak join segmen tambah follower ni. Ni dah ada boleh la blogwalking sambil tambah kenalan baru ye dak. Jom support segmen blogger. Kasik meriah sikit lagi blog sendiri bila ada ramai followers. Kindly klik banner below to join the happening.  


Let's Be Friends

Don’t walk behind me, I may not lead. 
Don’t walk in front of me, I may not follow. 
Just walk beside me and be my friend.


A best friend is like a rare diamond. It s hard to find and lucky to have.

Follower sekarang : 2178
Target : 2222 (macam comel je nombor ni)
http://akuvsdiashadhira.blogspot.my/

Kindly mention to follow back. :D

You Might Also Like

56 Comment

  1. om singgah sini , dari segmen yang sama :)

    http://ombakbergigis.blogspot.my/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  2. wow semoga tercapai target follower tu! ehehe

    singgah dari segmen yg sama :)

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen ni ^_^ http://kataubaid.blogspot.my/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  4. Singgah sini..Selamat bersegmen..

    http://mimirheem.blogspot.my/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html#.Vgl0w9Kqqko

    ReplyDelete
  5. SALAM BLOGGER SAHABAT. JOM TERJAH DAN FOLLOW SAHABAT-SAHABAT YANG LAIN. SEMOGA DAPAT BERKENALAN SESAMA KITA, DAN MENGENALI SESAMA BLOGGER SENIOR DAN JUNIOR. HAPPY BLOGGER... (@_@). #JMBELOG...

    ReplyDelete
  6. rajin Shad join segmen.. ehehe slamat bersegmen =)

    ReplyDelete
  7. selamat join segmen.. www.yanieyusuf.com

    ReplyDelete
  8. salam singgah dr segmen yg sama
    http://fififizahresepi.blogspot.my/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  9. Salam, akak dari segmen yg sama n dah done follow u dear ;)

    http://rianalittlecuties.blogspot.my/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  10. singgah sini dari segmen yang sama..done follow.. :)

    http://izatie91.blogspot.my/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  11. As salam,Kak Sue singgah dari segmen yang sama..done follow :)

    ReplyDelete
  12. As salam,Kak Sue singgah dari segmen yang sama..done follow :)

    ReplyDelete
  13. Singgah dr segmen yg sama...done follow

    ReplyDelete
  14. dari segmen yang sama.. terima kasih follow.. follow balik. hehe

    ReplyDelete
  15. membalas kunjungan..thanks follow saya..saya follow sini pula :) selamat bersegmen

    ReplyDelete
  16. Eh la..tak perasan belum follow blog shad. I followwww hehe

    ReplyDelete
  17. hai :)

    Singgah dari segment yang sama. Done follow ;)

    ReplyDelete
  18. done follow #2189... :)

    http://zarachingu.blogspot.my/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  19. singgah n balas kunjungan sis... already flo sis

    ReplyDelete
  20. jalan-jalan sini dari segmen yg sama...done follow back...

    ReplyDelete
  21. Singgah dari segmen yang sama. kita dh lama jd kwn dekat sini :)

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  22. Sy pun dari segmen yang sama.. #2202
    Lagi 20 follower nak capai target #2222. Good luck!

    http://hasritasahaja.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe, thank you, thank you.. shad follow back..

      Delete
  23. Salam kenal & done follow...
    Singgah dr segmen yg sama..:)
    http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih singgah.. done follow back.. :D happy blogging :D

      Delete
  24. hiii salam ahad...datang singgah dari segmen yang sama...n follow u hope follow me back..tq

    ReplyDelete
  25. http://djmcosmetics.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html

    done follow kamu #2207, follow kakbell boleh? :)

    ReplyDelete
  26. Salam ukhwah..
    done follow kat sini..

    jom singgah
    http://tellingstory11.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html?m=1

    ReplyDelete
  27. singgah dari segmen yg sma http://impianacikyaanie.blogspot.my/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  28. salam kenalan,,,tq follow & done follow back...

    ReplyDelete
  29. Hai Shadhira...

    MYiDEAKiNi follow back here...same segmen

    SEGMEN : JOM TAMBAH FOLLOWER

    Take care & See u again...

    ReplyDelete
  30. Hye ! dah follow. singgah dari segmen yang sama =)

    http://shela-abdrohman.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html#links

    ReplyDelete
  31. Assalam, singgah sini dari segmen yang sama ;)

    http://www.vitaminkesihatansejagat.com/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  32. http://nurriffah-islam.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tambah-follower-by-jmbelog.html
    meriah...singgah sini dari segmen yang sama..
    dah follow

    ReplyDelete
  33. Done follow #2226
    Follow me back, thank you ;)

    http://imahamdan.blogspot.com/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  34. Hi ... Singgah jenjalan dari segmen yang sama ...

    ReplyDelete
  35. Hai... done follow sini..

    http://iammasitahsamsudin.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  36. hye..dari segmen yg sama..selamat bersegmen..;))
    http://chentaabby.blogspot.my/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  37. Jalan2 sambil follow2 . Jom terjah http://theathra.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html , semoga ukhuwah kita makin erat <3

    ReplyDelete
  38. Assalamualaikum. Abam Kie datang singgah dan follow dari segmen yang sama. Selamat berkenalan dan teruskan menulis blog.

    http://www.zukidin.com/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  39. singgah sini dari segmen yang sama + follow :D

    http://muffincokelatcinta.blogspot.my/2015/12/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  40. from the same segment,done follow u,follow me back ekk

    http://atelophobia-me.blogspot.my/2015/12/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  41. Singgah dari segmen yg sama..")

    Tk lama dah tu nk ckp 2222

    ReplyDelete
  42. salam perkenalan dari segmen yang sama..

    http://eiydacalyx90.blogspot.my/2015/12/segmen-jom-tambah-follower.html

    Done follow ;)

    ReplyDelete
  43. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    Selamat bersegmen ;)

    ReplyDelete
  44. Singgah sini dari segmen yang sama. Followback saya. :)

    http://misspurple17.blogspot.my/2015/12/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  45. Hi.. Cikla singgah dr segmen yg sama.. Dh follow awk pun. Jemput singgah...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2015/12/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  46. salam..singgah cn

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  47. Singgah sini ^_^

    http://bluechoralpearl.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  48. hai , ain pun join jugak segmen ini .
    rajin rajin lah singgah ke blog ain ye .
    http://akuainkausiapa.blogspot.my/

    ReplyDelete
  49. Singgah ^^

    http://theonlygirl98.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  50. hye dari segmen yg sama juga
    jemput la singgah blog saya hihi :D
    http://letterlforlife.blogspot.my/

    ReplyDelete
  51. dari segmen yang sama follow saya balik taO

    http://faimarstory.blogspot.com

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored