8share dah Boleh Cashout

12:37 PM

Greetings and Assalamualaikum to all.

8share dah Boleh Cashout. Hi everyone. Just a quick post for now. Sebenarnya nak bagitau, 8share kite dah boleh cashout dah. Hehe. Kan dah cakap, tak rugi kalau daftar 8share ni. Boleh jana side income lagi. Income tepi-tepi ni best jugak untuk buat top-up bulanan. Rugi kalau ada wifi kat rumah, tapi tak guna sepenuhnya. Hehehe. Erk, ada kaitan ke?

cashout 8share

Mungkin ramai yang cakap 8share macam cerewet sikit kan. Ya lah, kalau dah ramai yang langgar code of honour/ kod etika yang diberikan, memang selamat jalan lah jawabnya. Sebenarnya, Shad pun ada pengalaman itu sampai akaun 8share ni kena suspended! Haha. Tahun lepas tak silap. Tapi dengan muka jujurnya hantar Appeal Form dekat Yuna, mintak balik akaun 8share tu. I jujur taw. At last dapat balik akaun tu, tapi earning terkumpul memang selamat tinggal.

But still, 8share ni best sebab earning terkumpul after cashout terus masuk ke dalam account bank kita. Tak payah tunggu-tunggu cek sampai rumah dan pergi bank untuk tunaikan cek tu. But still, kalau anda rasa ragu-ragu, isikan detail akaun bank yang tak banyak duit dalam tu. Hehe. Paham ke? Setakat ni, alhamdulillah tak ada lagi kes-kes yang mendukacitakan. Sukacita duit masuk dalam bank adalah. Hehe. Apa-apa pun, tips dia kena rajin je. Jom daftar 8share. KLIK UNTUK DAFTAR 

cashout 8share


Jangan risau, pendaftaran adalah percuma sahaja. Jom sama-sama kita jana side income. Sikit-sikit, lama-lama boleh cashout. Tak gitu. Selamat mengumpul semua. Yang dah daftar, earning anda dah berapa sekarang? Ke dah cashout dah.. Hehe. Tahniah! Ok, then. Till we meet again in next entry ya. 

You Might Also Like

11 Comment

  1. wahh bestnye, SF tgh kumpul lg, huhu

    ReplyDelete
  2. Tahniah. Cik belbel pun main 8share

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. jemput sama-sama.. daftar percuma aja.. :D

      Delete
  4. shad tambah RM1..klu x shad dapat RM49.00 jer la..nnt dia potong RM1..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaaa, nasib baik akak ingatkan.. cashout rm51, nanti masuk dlm bank kita rm50 :D tq kak..

      Delete
  5. wahhhh kak shad dah cash out lg.. emy masih bertatih lg ni.. tgh usaha ber-share.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. aja aja fighting emy.. rajin lagi.. dan rajin.. :D

      Delete
  6. selalu brapa lama nak tunggu dapat duit tu?maksud sy bila da cash out brapa lama nak tunggu dia transfer ke bank kita?

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored