Babies Blink Coffee Review | Gift from Mrs Fara

2:29 PM

Greetings and Assalamualaikum to all.

Babies Blink Coffee Review | Gift from Mrs Fara. Last month Shad ada join GA dekat blog TengkuButang. Alhamdulillah menjadi salah seorang pemenang di Giveaway Birthday Mom & Sister dekat blog TengkuButang, dapat hadiah dari Mrs Fara. Shad dapat sekotak Babies Blink Coffee. Terima kasih Sis Fara dan Sis TengkuButang. Shad ni sebenarnya memang tak minum coffee. Tapi bila belek-belek kotak Babies Blink Coffee ni, tengok dia punya khasiat macam teringin pulak nak cuba rasa. Ini kopi untuk cantik ni. Hehe. Dan tak perlu risau, sebab ada KKM dan semestinya Halal. 

Babies Blink Coffee Review

Ok, rasa-rasanya ramai dah kot yang pernah dengar tentang Babies Blink ni kan. Babies Blink Coffee merupakan salah satu produk dari Lyanaz Beauty. Siapa tak terkenal dengan Set Penjagaan Skincare Babies Blink yang tengah popular tu kan. Ada pengguna tegar Babies Blink ka kat sini? Ce komen sikit. Hehe. 

Kandungan utama Babies Blink Coffee ini termasuklah Serbuk Mutiara L-Cysteine Hydrochloride Monohydrote, Calcium, Ekstrak Habbatussauda, Ekstrak Betik, Ekstrak Anggur, Avacado, Tomato, Vitamin C, Marine Collagen, Kopi Arabik, Krimer Bukan Tenusu dan Gula. Wah, dalam secawan kopi boleh ada kandungan yang ternyata hebat macam ni kan? Khasiatnya juga mesti sehebat kandungannya bukan. 

Babies Blink Coffee
Babies Blink Coffee Review

Keistimewaan dan Fungsi Babies Blink Coffee ini termasuklah, ia dapat mencerahkan kulit dalam masa 5 hari, melembutkan dan mencerahkan kulit secara menyeluruh dengan sekata, membaiki tekstur kulit agar nampak bersinar, cerah dan gebu dalam masa yang singkat.

Selain itu, ia juga dapat memulih kulit berparut, berjerawat serta kering, menganjalkan kulit agar sentiasa lembap, mengurangkan kedutan dan garis-garis halus di bawah kelompok mata, mengecilkan liang pori kulit, menguatkan sistem imunisasi badan agar kekal aktif bertenaga dan ianya juga dapat menghilangkan rasa mengantuk. Maklumat dan info lanjut di http://mrsfara.blogspot.com.

Babies Blink Coffee
Babies Blink Coffee Review

Dalam satu kotak Babies Blink Coffee ini ada 15 sachet. Cara pengambilan Babies Blink Coffee, amalkan 2 kali sehari. Amil 1 Sachet sebelum breakfast dan 1 Sachet sebelum tidur. Pastikan anda mengambil BB Coffee ketika perut kosong, untuk memudahkan ia menyerap ke dalam badan. Dan pastikan anda banyakkan minum air masak untuk mempercepatkan proses pembuangan toksin dalam badan. 

Review Babies Blink Coffee dari Shad. Rasa BB Coffee ni sedap. Shad yang tak minum coffee ni pun dah tersuka dengan rasa coffee ni. Coffee ni tak manis sangat, pahit-pahit sikit memang kena dengan citarasa Shad. Nak-nak lagi bila buat BB Coffee ais, perghh, memang sedap sangat. Dengan adanya sachet macam ni, sangat memudahkan, just koyak dan boleh terus bancuh dan tak perlu tambah gula. Dengan pengambilan yang konsisten, rasanya tak lama lagi gebu lah kulit Shad ni. Yehaaa. Tengok saja kandungan yang ada dalam coffee ni, semestinya banyak khasiat yang kita boleh dapat. Babies Blink Coffee, bukan sekadar kopi.

Maklumat Produk :
Nama Produk : Babies Blink Coffee 
Kuantiti : 15 Sachet dalam 1 Kotak
Harga : RM35
Where to Buy : Mrs Fara 013-3861404 Whatsapp 
Facebook : Mrs Fara

You Might Also Like

5 Comment

  1. Singgah BW dr GA yg ini..
    http://kenny977.blogspot.my/2015/10/giveaway-nurfuzie-dot-com-1.html

    ReplyDelete
  2. sedapnya. minum coffee pun boleh cantik kan. sekarang macam-macam produk di pasaran. pilih je yang mana ikut kesesuaian badan dan kemampuan budget kita :)

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum.. cantik blog awk.. Tahniah..

    ReplyDelete
  4. Sikit lagi comel la shad hihihi

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored