Nuffnang dah Tak ada Status Glitterati or Non-Glitterati

7:25 PM

Greetings and Assalamualaikum to all.

Nuffnang dah Tak ada Status Glitterati or Non-Glitterati. Hi everyone, just a short entry for today. Ni memang betul-betul holiday sampai mood dan idea nak menaip dah ke laut. Bloggers, do you have Nuffnang account? If yes, perasan tak yang status Glitterati ataupun Non-Glitterati dah tak ada lah. Kenapa ye? Hehe.

status glitterati dihapuskan

Dengan melihat kepada CPC (Cost-Per-Click) Campaign yang latest, nampaknya macam tak ada apa-apa perubahan. Setiap klik mendapat RM0.25 sama juga seperti apabila berstatus Glitterati. Ya ini mungkin berita baik bagi mereka yang sebelum ini masih berstatus Non-Glitterati. Sekarang dah tak ada status 'geli-geli' ini, makanya sama rata untuk semua blogger yang mendaftar. Tak ke best macam tu kan. Hehe. Tapi I'm not sure whether ada perbezaan nilai amount satu klik iklan itu bila kita letak jugak iklan selain dari iklan Nuffnang dalam blog yang sama.

cpc nuffnang

And thanks again kepada semua viewer, readers and bloggers yang sudi singgah ke blog picisan Shad ni. Alhamdulillah, ada juga rezeki dapat menabung sedikit income tepi di sini. Hehe. Sudi-sudikanlah klik iklan yang tengah menari-nari dekat blog Shad ni ye. Hehe. Thank you semua.

cpuv nuffnang

Current CPUV yang masih dan tengah ongoing. Thanks again semua. Maaf jika entry ini kurang berisi. Seboleh-bolehnya nak menaip something yang worth reading. Hehe.

With Love,
Shad

You Might Also Like

9 Comment

  1. Memang Nuffnang dah removed la Glitterati status ya. Ingatkan system diaorang problem.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tau lah remove ke system down, dari minggu lepas lagi cenggitu, hehe.

      Delete
  2. Replies
    1. best kalau hari-hari UV banyak masuk blog kita, memang earning banyak.. :D

      Delete
  3. tak perasan lagi... sejak bila status tu dikeluarkan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dari minggu lepas lagi rasanya, bukak account nufff, tengok dah tak ada.. hehe

      Delete
  4. Hehe samalah kita... Bukak nuffnang tengok tengok status gliteratti tu dah tak ada :')

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored