Testimoni Scar Solution Body Bar (SSBB)

2:44 PM

Greetings and Assalamualaikum to all.

Testimoni Scar Solution Body Bar (SSBB). Bismillah. Salam Jumaat semua. Short entry sahaja petang ni. Entry bergambar. Nak up fresh testimoni dari pengguna setia sabun body bar, SSBB. Yang dah try mesti tau betapa bestnya sabun ni. Siap repeat order sampai 2-3 set buat stok kat rumah. Yang belum cuba, kena cuba ya. Rugi tak cuba. Produk muslim, produk Malaysia. Produk 100% natural ingredients. Rugilah kalau tak cuba kan.

SCAR SOLUTION BODY BAR SSBB

Sedikit info tentang Scar Solution Body Bar (SSBB)

❤ Scar Solution Body Bar (SSBB) ❤
Kombinasi 2 jenis sabun yang dirumus khas dengan ekstraks biji kopi dan vitamin E memberi kesan seawal 7 hari. Kulit lebih cerah dan lembut halus licin.

❤ Coffee Soap ( sabun hitam)
- diperbuat dari ektraks kopi berkualiti tinggi
- kaya dengan anti oksidan ( anti ageing).
- meningkatkan keanjalan kulit.
- mencerahkan kulit dan lebih bersinar
- menghilangkan strechmarks baru dan lama
- pudarkan parut pada badan
- menghilangkan selulite dengan berkesan
- tanggal daki dan sel kulit mati
- dapat sekatakan warna kulit akibat sinaran uv/ sunburn
- menghaluskan tekstur kulit
- kecutkan jerawat pada badan
- biji biji kopi dalam sabun bertindak sebagai scrub badan tanpa mencalarkan kulit
- boleh mencerahkan dan memutihkan kulit
- hilangkan gatal gatal kulit

Cara Guna: 
- guna setiap malam / mandi petang
- sabun seperti biasa
- biarkan buih di badan selama 5minit untuk kesan lebih optimum
- gosok dalam bentuk bulatan untuk tanggalkan sel kulit mati
- kulit akan tegang, bersinar dan halus serta merta

**********************************************

❤Moist Vit E Soap ( sabun putih)
- organik soap / vege oil
- kaya dengan vitamin E
- bertindak seperti losyen
- memutihkan kulit secara semulajadi
- kulit cerah bersinar
- menghaluskan tekstur kulit
- mengekalkan kelembapan kulit sepanjang hari
- kulit menjadi lembut dan anjal kekal remaja
- kulit sihat berseri
- pudarkan parut
- hapus kulit kusam
- wangi

Cara Guna:
- guna setiap hari ( pada waktu siang)
- gosok seperti biasa
- kulit lebih lembut n lembab dengan penggunaan yang konsisten

***********************************************
* produk halal n suci
* tanpa bahan kimia
* keluaran Homeolab
**********************************************
Harga 1set ( Lotion Bar + Coffee Bar)
RM40 enclude postage.
sms/whatsapp Shad: 013 408 9328

Jom tengok Fresh Testimoni dari Pengguna SSBB

Testimoni Scar Solution Body Bar (SSBB)

Testimoni Scar Solution Body Bar (SSBB)
Testimoni Scar Solution Body Bar (SSBB)
Testimoni Scar Solution Body Bar (SSBB)
Testimoni Scar Solution Body Bar (SSBB)
Testimoni Scar Solution Body Bar (SSBB)
Testimoni Scar Solution Body Bar (SSBB)

Ha, nampak tak betapa banyaknya gambar dalam entry ni sahaja. Banyak lagi testimoni dari pengguna. Rata-rata memang berpuas hati sangat-sangat, repeat order berkali-kali. Alhamdulillah. Produk bagus kena kongsi bersama. Biar semua dapat manfaatnya.

Testimoni Scar Solution Body Bar (SSBB)
Testimoni Scar Solution Body Bar (SSBB)
Testimoni Scar Solution Body Bar (SSBB)
Testimoni Scar Solution Body Bar (SSBB)
Yang bestnya lagi sabun ni, ia tak cepat mencair. Maka dah jimat dah kat situ. Nak lagi jimat, kita boleh main potong-potong sabun. Hehe. Macam gambar kat atas ni. Satu sabun potong tiga bahagian. Sabun ni boelh tahan dalam masa 2 bulan. Tapi kalau anda mandi sehari sampai lima kali, mungkin boleh tahan sebulan sahaja lah. Hehe. ada ka yang mandi sampai 5 kali sehari tu? Hehe.

Testimoni Scar Solution Body Bar (SSBB)

Testimoni Scar Solution Body Bar (SSBB)
Testimoni Scar Solution Body Bar (SSBB)
Testimoni Scar Solution Body Bar (SSBB)

Rasanya kena stop upload gambar testimoni sampai sini dulu kot. Kang berat lak nak loading entry ni. Boleh view facebook Shad di https://www.facebook.com/Shadhira91 untuk more testimoni. Kalau ada yang nak cuba, cepat-cepat whatsapp shad ya. 013 408 9328. InsyaAllah fast reply. Hehe. Till then, jumpa lagi. Semoga hari ini lebih baik dari semalam.

***********************************************
* produk halal n suci
* tanpa bahan kimia
* keluaran Homeolab
**********************************************
Harga 1set ( Lotion Bar + Coffee Bar)
RM40 enclude postage.
sms/whatsapp Shad: 013 408 9328

You Might Also Like

5 Comment

  1. cousin kite pon jual sabun ni tp x pernah try pon lagi :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. ada harapan boleh mintak sample free dekat cousin tu sis yien.. hehe.. :D

      Delete
  2. Replies
    1. hehe, memang best kak.. shad kat rumah pun pakai ni je.. tak leh pisah dah, hehe :D

      Delete
  3. Macam sayang nak pakai, rasa comel macam coklat hehe

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored