Terima Kasih Support | Free Design Header Blog

10:33 AM

Greetings and Assalamualaikum to all.

Terima Kasih Support | Free Design Header Blog. Thank you so much anda-anda yang sudi memberikan sokongan. Kepada yang nak free design header, boleh pm Shad. Masih available. Boleh baca detail yang diperlukan di SINI ya. Terima kasih sudi support.

Ni antara design mereka-mereka yang sudi dan sanggup tanggung risiko untuk dapat design dari Shad, si newbie dalam dunia design ni. Hehe. Jom terjah blog mereka.
Simple Header
Black and White Transparent
Simple and Floral
Sakura Purple Transparent

Simple
Curly Font with Transparent bg

Colourful
Bubble Red Font with dark background

Simple
Professional Black Font transparent
Blog : http://shilazizi.blogspot.com/

Colourful dan Ceria
Blog : http://anumkhairil.blogspot.my

Simple and Purple Black
Transparent
Blog : http://emyyyyemyyyy.blogspot.my

Simple and Colorful
Transparent
Blog : www.myideakini.com

Simple
Blog : www.carehappytips.com

Colourful Pink and Purple

Simple Black and White
Blog : http://aziazidah.blogspot.my
Simple Purple and Pink

Terima kasih semua. Sapa nak design simple-simple macam kat atas tu, boleh la e-mail Shad ye. Baca terma dan syarat dekat SINI dulu ye. Have a nice day all.

You Might Also Like

23 Comment

  1. Walaupun simple ianya cukup sempurna bagi ciktie

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih cik tie.. bagi semangat.. hehe.. yang simple2 ja buleh la shad nak design..

      Delete
  2. Replies
    1. sila pm detail ye sayang.. hehehe.. :D

      Delete
    2. pm detail dekat e-mail shad ya, hehe.. mailto:sitinorsharifah@gmail.com

      Delete
  3. Wah cantik design header....teringin gak nk buat simple header mcm ni... Boleh ker?
    email@myideakini.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih.. masih bertatih nak menggilap bakat..
      boleh aja, pm detail dekat e-mail shad ya.. http://akuvsdiashadhira.blogspot.my/2015/10/free-design-header-blog-by-shad.html

      Butiran yang diperlukan untuk mendesign header:
      URL Blog, TITLE Blog, Tagline (jika ada)
      SAIZ Header
      KONSEP Header/Banner Blog (cth: simple, colorful, flower)
      GAMBAR yang nak letak dalam Header/Banner (jika ada)
      Warna Header/Banner (Tulisan, Backround - warna atau transparent)
      Maklumat tambahan jika ada

      Delete
  4. Hi, saja blogwalking and follow you back sebab awak pernah masuk GA saya before ni. Thanks ya!
    Btw feel free to singgah and baca new blog entry sy http://minjee08.blogspot.my/2015/11/gaji-dah-masuk-jom-shopping-dorothy.html

    ReplyDelete
  5. Cantik! Paling suka yang the first one tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, simple black and white.. thanks farah.. :D hehe

      Delete
  6. Simple dan cantik! Dah apply kat blog pun. Thanks Shad!

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak support shad. glad that akak love it. hehe.

      Delete
  7. simple tapi cantik. nak... masih ada kuota lagi ker :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Azi, masih available.. pm ke email shad ya.. :D

      Delete
  8. Terima kasih Shad...Nanti MYiDEAKiNi review blog Shad yer....Semoga jasamu di kenang-kenang....amin :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. waaa, terima kasih in advance untuk review itu nanti.. susah2 saja. hehe.. shad hepy bila anda hepy.. terima kasih support shad.. :D

      Delete
  9. wahh .. chantekk .. suka yang kaler purple tuu .. nakk .. jap tau sis email ^,^ ..

    ReplyDelete
  10. Kakak Kak Nab nak email hihihihi nak jugak free header :D Cantikkkk :D
    Nak hantar detail kat sini ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi sayang,hehe. pm detail dekat e-mail sitinorsharifah@gmail.com ya.. http://akuvsdiashadhira.blogspot.my/2015/10/free-design-header-blog-by-shad.html

      Butiran yang diperlukan untuk mendesign header:
      URL Blog, TITLE Blog, Tagline (jika ada)
      SAIZ Header
      KONSEP Header/Banner Blog (cth: simple, colorful, flower)
      GAMBAR yang nak letak dalam Header/Banner (jika ada)
      Warna Header/Banner (Tulisan, Backround - warna atau transparent)
      Maklumat tambahan jika ada

      Delete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored