Tahniah Mylove Yaya #gengkitakita Nikah 11/12/15

2:27 PM

Greetings and Assalamualaikum to all

Tahniah Kesayanganku Yaya #gengkitakita. Hi everyone. How's your day. Orang Selangor cuti lah ye hari ni. Hehe. Tahniah Selangor, Juara Piala Malaysia 2015. Majulah football untuk negara. Ye dak. Apa-apa pun Shad setia dengan Kedah. Pulun Kedah Pulun. Kami sayang Kedah. Hehe. 

Ok, berbalik kepada cerita berkaitan tajuk entry, Jumaat lepas, 11/12/15 Shad berkesempatan pergi ke Kuala Kangsar. Memang gigih sangat pergi K.Kangsar sebab salah seorang dari #gengkitakita, Yaya dah nak kawen. Gigih naik kenderaan awam nak sampai dari Jitra ke Kuala Kangsar nun. Dapatlah merasa naik ETS sekali kan. Hehe. Sanggup apa adanya untuk kesayangan bertujuh ni. Nah, baca cerita #gengkitakita SINI


Mood masih lagi dengan rasa 'tak percaya'. Yaya dah kawen lah. Rasa macam baru je habis uni. Rasa macam baru je grad. Macam teingat-ingat lagi kenangan dolu-dolu. Tiba-tiba dah nak kawen Yaya ni. Life must go on rite. Dan segala kenangan manis itu always there. Deep in our heart. Apa-apa pun, memang tumpang gembira untuk Yaya. Jodoh awal. Alhamdulillah, semoga diberkati Allah. Tahniah Yaya. Kami sayang Yaya. We love each other. Sedih la jugak sebab Ekin dengan Kak Ana tak dapat hadir. Sob sob. Tapi tak apa, ada rezeki, another reunion maybe. Kan. Hehe.


Masuk lah dalam diary. Kenapa kami macam tak percaya Yaya dah kawen? Sebabnya Yaya ni jenis yang memang tak kawan sangat dengan lelaki. Tak ada boyfriend to start a relationship with pun. Yaya jenis yang tak suka sangat nak berlebih-lebih bila berkawan dengan lelaki. Macam tak kisah sangat pun ada Yaya ni. Mungkin sebab dalam family Yaya, she is the only daughter from 7 siblings buatkan dia macam dah biasa sangat berada di kalangan lelaki-lelaki. Hehe. Maybe. Yaya anak yang mendengar kata. Sangat-sangat. Suami Yaya, Hafiz. Ibu Yaya yang carikan. Hafiz ni baik sangat. Hormat orang tua. Sesuai sangat dengan Yaya. Yaya pun baik sangat. Jadi isteri solehah ya sayang.


Semoga berbahagia till Jannah Yaya dan Pasangan
Nur Hidayah dan Muhammad Hafiz
Date of Akad : 11/12/2015
Date of Walimah : 12/12/2015 (Kuala Kangsar - Sebelah Perempuan)

Upcoming event #gengkitakita 
Kak Nina's engagement day on 26.12.15. Kak Nina's Walimah 27.2.2016. Akad on 26.2.2016 InsyaAllah. Hope that another gathering of #gengkitakita? Maybe. InsyaAllah. Saya rindu nak jumpa Ekin. #roadtoKLnextyear

You Might Also Like

2 Comment

  1. samalah skrang ni Shad.. kwn2 kite kawen habis dah..
    kita bila Shad ??? ahahaha..

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored