BARU | Dianz Vitamin Extra Pearl | Testimoni

9:24 AM

Greetings and Asalamualaikum to all.

BARU | Dianz Vitamin Extra Pearl | Testimoni. Selamat pagi semua. Hari ni nak up entry Dian Vitamin. Peminat dan pengguna setia Dian Vitamin, dah tahu ke belum Dian Vitamin dah berwajah baru. Upgrade dengan tambahan extra pearl uolls. Untuk lebih cepat serap vitamin dalam badan. Kalau belum tahu, haaaa, ni gambar kat bawah ni, vitamin baru ya. Shad memang peminat setia vitamin dian ni dari dulu lagi. Jerawat dan parut jerawat dulu-dulu memang pulih lepas consume vitamin ni. 

Jom baca info Dian Vitamin C + E & Extra Pearl. Lepas tu layan testimoni panjang kat bawah. Berminat, terus saja whatsapp shad ye. Iolls trusted seller hokey. Dah lama jual dian vitamin ni. Hehe.

Dianz Vitamin Extra Pearl

Dianz Vitamin C + E & Extra Pearl | NEW

❤ Botol bewarna purple solid
❤ Tablet tulisan D
❤ Label shining 3D
❤ Kuantiti : 30 biji

► Untuk memutihkan kulit
► Mengurangkan dan menghapuskan parut jerawat dan jeragat
► Menbantu pertumbuhan sel baru
► untuk mereka yang mempunyai masalah kulit seperti jerawat, jeragat, resdung, parut, liang pori terbuka, berkulit kusam dan gelap

Kelebihan Vitamin Extra Pearl :

Lebih sedap + ada tambahan serbuk mutiara@pearl booster untuk lebih cepat cerah.
❤ extra pearl akan membuat vitamin serap lebih cepat
❤ kulit lebih glowy dan berseri
❤ mempercepatkan penumbuhan sel kulit baru

Dianz Vitamin Extra Pearl

Sesuai untuk mereka yang berumur berapa : 

► Sesuai untuk mereka yang berumur 16 tahun ke atas.
► Wanita hamil dan ibu yang menyusu boleh consume jugak.
► Lelaki dan perempuan boleh consume

Cara Pemakanan:

► Boleh di isap, kunyah atau telan.
► 1 biji sehari selepas makan / 2 biji sehari untuk kesan lebih cepat

Dianz Vitamin Extra Pearl


Harga Jualan:
1 botol rm45
2 botol rm90
3 botol rm130

+ postage rm5
Berminat boleh terus sms/ whatsapp Shad.
Shad : 013 408 9328

Testimoni Dianz Vitamin C + E & Extra Pearl

Testimoni Dianz Vitamin Extra Pearl
Testimoni Dianz Vitamin Extra Pearl
Testimoni Dianz Vitamin Extra Pearl
Testimoni Dianz Vitamin Extra Pearl

Hisap-hisap terus Cantik.
Masalah kulit seperti jerawat, jeragat, resdung, parut, liang pori terbuka, berkulit kusam dan gelap selesai dengan Dianz Vitamin C + E & Extra Pearl

Testimoni Dianz Vitamin Extra Pearl
Testimoni Dianz Vitamin Extra Pearl

Dengan penggunaan yang konsisten, perubahan yang dialami nyata berbeza dengan Dianz Vitamin C + E & Extra Pearl. Ramai yang sudah gembira dan mendapat kulit yang sihat dengan Dianz Vitamin C + E & Extra Pearl.

Testimoni Dianz Vitamin Extra Pearl
Testimoni Dianz Vitamin Extra Pearl
Testimoni Dianz Vitamin Extra Pearl
Testimoni Dianz Vitamin Extra Pearl

Nak dapatkan kulit yang sihat dan cerah serta bebas masalah? Jom cuba Dianz Vitamin C + E & Extra Pearl ini. Nyata berbeza.

DIANZ VITAMIN C + E & extra pearl

Harga Jualan:
1 botol rm45
2 botol rm90
3 botol rm130

+ postage rm5
Berminat boleh terus sms/ whatsapp
Shad : 013 408 9328

*Update 2017
Sekarang ni dah ada new packaging dengan new formulasi. Masuk ni kalau nak diikutkan, Dianz Vitamin dah diupgrade sebanyak tiga kali. Upgrade means lebih bagus. Haa, macam tu lah. Yang paling lama kalau korang memang peminat setia Dianz Vitamin dari tiga tahun dulu, botol putih dengan khasiat Vitamin C & E. Botol solid bulat warna ungu dengan tambahan serbuk mutiara, dan yang paling baru, botol solid warna ungu bentuk D, dengan tambahan Ascorbic Acid dan Glutathione.


Dianz vitamin new packaging!! Lebih power!! Kesan 5 kali lebih cepat dan pastinya lebih murah dan juga sedap!!

Tambahan EXTRA ASCORBIC ACID + GLUTATHIONE yang pastinya akan membuatkan anda lebih cantik, lebih cerah dan juga kulit lebih glowy dan berseri!! Dapatkan segera DIANZ VITAMIN C & E jika anda ingin tampil cantik berseri dan semakin cerah!! HISAP-HISAP TERUS CANTIK!!!

Dianz Vitamin C & E
Kuantiti: 1 botol/ 30 biji/ penggunaan sebulan
Harga: RM50 pos sm RM7/ ss RM12
Cara makan: Sehari makan sebiji. Kalau nak kesan berganda, sehari makan dua biji. Sebiji pagi, sebiji malam.
KKM : MAL16095012NC 
WhatsApp : Along 013-4089328 (Shad)
                      Angah 013-5266765 (Bel)

You Might Also Like

3 Comment

  1. kak ekin cuba guna yang ini la... kut2 hilang parut muka ni...

    ReplyDelete
  2. parut berlubang hilang ke ? kes demam campak , bulee ke ?

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informative

Travel & Beauty Blog

Sponsored