CHRISZEN Colla Jelly FREE dari Chriszen

4:34 PM

Greetings and Assalamualaikum to all.

CHRISZEN Colla Jelly FREE dari Chriszen. Hi everyone, I'm back with a new blog post for today. Kinda of busy here and there. Okey drop the intro. Pernah dengar ke tidak perkataan CHRISZEN? I bet, beauty blogger atau yang suka make-up ni memang pernah dengar. 

Produk terbaru dari Chriszen yang tengah famous sekarang ni, Roller Moist Cream Ampoule Plus (krim bedak asas). Foundation yang ada roller. Sangat memudahkan kan kalau fikir bab roller tu. Ok, hari ni tak nak cerita roller tu. Nak cerita benda FREE.

CHRISZEN Colla Jelly FREE
CHRISZEN Colla Jelly FREE

Nampak dak perkataan FREE di situ. Yeah, memang FREE. PERCUMA Chriszen Colla Jelly FREE. Valid untuk bulan ini sahaja (March 2016). Chriszen baik hati nak bagi free sekotak Colla Jelly dekat anda. Okey sebelum tu, nak bagitau, Colla Jelly ni basically supplement untuk mencerah, menggebu dan mencantikkan kulit seluruh badan. Dan lagi, ianya Jelly. Selalu yang kita pernah dengar, cecair ataupun dalam bentuk tablet kan. Chriszen Colla Jelly ini dalam bentuk Jelly. Wuhuu.. Lain dari yang lain kan. They have 3 flavor, Mango, Lychee and Strawberry. 

From the box
Colla Jelly (Aloe Vera With Apple Stem Cell)

Descriptions:
Colla Jelly with combination of fruits blend comes in delicious various flavor, with Apple Stem cell.

Ingredients:
Fructose, Aloe Vera, Seaweed (Carrageenan), Pomegranate, Mixed Berries, EstroG-100 [Angelica Gigas (Root), Phlomis Umbrosa (Root), Cynanchum Wilfordii (Root), Apple Stem Cell.

Contains acidity regular as permitted food conditioner, flavouring substances and permitted preservatives.

Storage : Store in a cool, dry place.
Content : 20g x 10 packs

CHRISZEN Colla Jelly FREE

Colla Jelly has innumerable benefits:

√  Encouraging skin cell regeneration, aiding in the repair of tissues, healing wounds.
√  Efficient in lightening blemishes and acne scars.
√  Protect against free radical damage which can cause sun damage, skin cancer and sunburn.
√  Prevent hyper-pigmentation, age spots and fine lines.
√ Restructure skin’s collagen structure and its ability to retain skin’s firmness, elasticity and smoothness.
√  Suitable Oily or combination skin types that are acne prone.
√  Penetrate deep layers of most skin types to provide additional moisture.

CHRISZEN Colla Jelly FREE

For those who love to consume supplement so much, boleh la try Colla Jelly ni. Ada tiga perasa pilihan. Shad suka Strawberry, sebab ada rasa masam-masam sikit. Lychee is too sweet for me (never love Lychee before and now), hehe. Mango, who could resist the flavor right. Hehe. Sadly, I don't get to try Mango flavor from Colla Jelly. Mesti rasa macam buah pelam/magga jugak lah kan. Hehe.

Consuming this Colla Jelly, boleh perasan yang kulit macam makin gebu sikit. Even with just 2-3 sachets consume. Cepat napak kesan dia. Macam takut lak nak makan. Haha. Rasa dia pun nice (Strawberry flavor is my liking). Bagi yang suka consume supplement, boleh lah try this Colla Jelly.  

CHRISZEN Colla Jelly FREE

 Colla Jelly (Aloe Vera with Apple Stem Cell)
Flavor : Mango, Lychee and Strawberry.
Content per box : 20gram x 10 sachet
Made in : Malaysia
Where to get it free : Visit Chriszen Official Fanpage now.
More info : www.chriszen.com

You Might Also Like

2 Comment

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored