GIVEAWAY by RosNordin

8:47 AM

Greetings and Assalamalaikum to all.

GIVEAWAY by RosNordin. Selamat pagi semua. Semoga hari ni lebih baik dari semalam. Actually, hari ni nak marathon giveaway. Terasa macam dah lama sangat tak join giveaway kan. Blog pun makin bersawang yang amat. Sebulan ada tiga empat entry sahaja. Menyedihkan. Tapi apa pun, terima kasih diucapkan kepada yang sudi singgah dan yang tinggalkan komen dekat blog. Terima kasih. InsyaAllah will pay a visit back pretty real soon.

 

GIVEAWAY by RosNordin
Due date : 11 March 2016 hingga 31 March 2016

Let's together joining this giveaway. Mana tau ada rezeki menang kan. Sambil-sambil berkenalan, sambil blogwalking tambah trafik blog. Seriously, I have been missing the old time back then, the time when I have pretty much time to spend for blogging and blogwalking. Lalalaa, ni entry nak join giveaway ke nak luah perasaan ni. Haha. Whatever it is, whatever it was just keep walking and keep smiling. Yeahh. Semoga masa yang ada ini digunakan sebaiknya. 

Back to giveaway, here are the list of gifts to be given away. Thank you Sis Ros for the sweet and awesome gift. Semoga ada rezeki shad dapat satu. Semoga akak dan sekeluarga dilimpahkan dengan rezeki yang lebih lagi. Amin..  


MANGO Zip Cosmetic Case yang simple dan cantik with small souvenir inside, 
1 x 5 Pemenang Bertuah.


 The Body Shop GIFT 1 x 5 Pemenang Bertuah


1 x Slim Leather Case - Red
1 x Bumper Case - Silver

Jemput join bagi yang berkelapangan. Boleh klik banner giveaway dekat atas sana tu ya. Thank you for dropping by dekat blog shad and have a nice day to all. InsyaAllah, will pay a visit back real soon. Wink satu kali.

You Might Also Like

4 Comment

  1. Thank you Shad sudi join GIVEWAY by Ros Nordin =)
    Thank you too for the du'a. Semoga setiap doa yg baik memantul semula kepada kamu - kak Ros =)

    ReplyDelete
  2. Salam alaik, salam sejahtera .. dari GA sama datang berkunjung:)

    http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.my/2016/03/g-i-v-e-w-y-by-ros-nordin.html

    ReplyDelete
  3. singgah dari segment yg sama http://hatinufid.blogspot.my/2016/03/g-i-v-e-w-y-by-ros-nordin.html

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored