Welcome Back Shad!

6:15 PM

Greetings and Assalamualaikum to all

Welcome Back Shad!. How's life. Hope that, all doing good. It had been a very very long time right, since my last entry. My last blogpost was couple month ago. So, this is a welcome post for now. I'm back for good. InsyaAllah.


I would like to say "THANK YOU SO MUCH" for the support. Selama dah jarang post update ni, pageview sehari memang kurang, but masih ada yang sudi singgah dan tinggalkan comment. Ehehehe. 1000 PV everyday sudah buat iolls senyum. Hehe. Thank you all. Appreciate it. Terharu.. 

Happy blogging to all. Sharing a good thing is a good thing right. hehe. Maka, tulislah yang bermanfaat buat semua. 

Shad lately ni bz sangat eh? Hehe.. tak bz mana pun.. Tengah fokus dengan bisness kecil kecilan saja. Mudah mudahan dirahmati Allah. Orang cakap, kalau nak berjaya tu, kena bersungguh sungguh. Lagi satu, kalau kena dengan minat, penat macam mana pun, kita tak rasa penat sangat, sebab benda kita suka buat kan. Hehe. Apa apa pun, rezeki dari Allah. Kesihatan pun rezeki. Hidup happy pun rezeki jugak. 

wr natural 013 4089328

Naturally Beautiful with WR natuWRel.
Pernah dengar? Tak pernah dengar? Hehe. Sila stalk FB Shad tau. Shad jual produk WR Natural. Ada skincare, ada bodycare, ada haircare. Next time nak cerita panjang lebar dekat blog. Mana tau ada yang berkenan nak cuba kan. Hehe. Fast respond, whatsapp shad 013-4089328

Okay, done. Just a simple welcoming sudah lah ye.hehe.
shad 

You Might Also Like

2 Comment

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informative

Travel & Beauty Blog

Sponsored