Brace 8 Slimming by BRACE BEAUTE

8:30 AM

Greetings and Assalamualaikum to all.

Brace 8 Slimming by BRACE BEAUTE. Selamat pagi indah ceria gembira. Niat yang baik baik. Usaha kuat kuat. Sedekah banyak banyak. Doa hari hari. Tawakal dalam dalam. Shad doakan semoga dipermudahkan urusan anda semua. Amin. Untuk entry pagi ini, Shad nak share something new dengan anda semua iaitu BRACE BEAUTE. Pernah dengar tak. Tak pernah? Okey, sini dekat dekat Shad nak story. Sebelum kita cerita panjang lebar, eloklah kita tahu sedikit mengenai latar belakang Brace Beaute.

BRACE BEAUTE adalah sebuah syarikat bumiputera milikan tunggal yang menjalankan kerja jualan produk kecantikan dan kesihatan secara atas talian. Di samping itu, syarikat ini juga aktif dalam menyertai karnival jualan dengan membuka gerai jualan untuk memasarkan produk keluaran BRACE BEAUTE. Syarikat ini telah ditubuhkan pada 15hb Jun 2016 yang beralamat di E-5-15, Pangsapuri Seri Damai, Saujana Puchong SP1/1, Bukit Puchong, 47100 Puchong, Selangor.

Antara produk keluaran Brace Beaute adalah:
1. Freely Face Serum 
2. Diamond Firming serum 
3. Brace 8 Slimming 
4. Wonder Perfume

Untuk pagi ini, Shad nak share tentang produk minuman dari Brace Beaute, iaitu Brace 8 Slimming, produk kurus berperisa coklat yang sangat sedap.


BRACE 8 SLIMMING 

Kandungan

1. Collagen
· Mempercepatkan kadar penyembuhan kulit mati
· Memperbarui sel kulit
· Melembutkan kulit

2. Teh Hijau
· Menurunkan kadar kolestrol dalam darah
· Anti Oksidan dan awet muda
· Merangsang penurunan dan membakar lemak secara semulajadi 

3. Garcinia Combogia
· Merawat masalah perut buncit 
· Menghilangkan pembentukan lemak asid (lipid synthesis) 

4. Hoodia
· Memperbaiki metabalisma tubuh badan
· Membantu mengawal selera makan

5. Guarana
· Sebagai suplemen untuk menu diet menurunkan berat badan.
· Meningkatkan stamina dan tenaga tubuh.
· Melancarkan sistem pencernaan

6. Aloe Vera
· Mempercepatkan kadar penyembuhan pada permukaan kulit yang luka
· Menghilangkan pigment hitam dan melicinkan kulit

Cara Penggunaan/Pemakanan:

- Ambil 1 satu scoop/5gram sehari dan kemam pada bawah lidah. 
- Paling sesuai diambil sebelum makan dan selepas makan setiap malam. 
- Banyakkan meminum air masak atau mineral 3 liter sehari dan makan banyak buah dan sayur-sayuran. 
- Jauihi minuman berkafein. 3 in 1 atau bergas


Review dari Shad: 
First sekali, nak puji rasa Brace 8 Slimming ni, sedap sangat. Rasa coklat. Jarang produk slimming yang ada rasa coklat kan. So ini memang best, lagi lagi untuk penggemar coklat. Untuk packaging pula, memang cute sangat together with the scoop, sangat convenient. Cara makan Brace 8 Slimming ni pun sangat praktikal. Just kemam je bawah lidah. Tapi Shad suka bancuh. Ya, boleh mana-mana pun.

Apa yang Shad perhati hasil daripada consume Brace 8 Slimming ini:
Mampu mengawal selera makan. Kalau sebelum ni, bila masuk saja waktu makan, memang nafsu nak makan banyak dan menambah tu 100% confirm jadi. Tapi lepas amalkan Brace 8 Slimming ni, alhamdulillah, banyak positif. Dah kurang dah sikit nafsu makan banyak tu. Badan rasa lebih bertenaga dan lebih berstamina. Aktiviti harian pun tak terganggu. Pada kebiasaan produk slimming di pasaran lebih kepada akan kerap masuk tandas. Tetapi, Brace 8 Slimming ini tidak mengganggu sedikit pun rutin harian. Untuk pelbagai khasiat dengan mengamalkan Brace 8 Slimming ini, mengapa tidak kita mencubanya. 

Agent Affiliate Dropship Brace Beaute
Berita baik bagi mereka yang berminat untuk menjadi usahawan online bersama Brace Beaute. Brace Beaute mengajak anda untuk menjadi Agent Affiliate Dropship Brace Beaute.

Brace Beaute merupakan Gerbang Pusat Membeli Belah bersistem Affiliate dropship.

Brace Beaute menawarkan 4 pakej utama untuk menjadi agent dropship BRACE BEAUTE dan seterusnya layak untuk mendapat bonus stiap kali belian semula atau pun bonus pengenalan produk kepada pengguna.

PRODUK-PRODUK BRACE BEAUTE

1. Freely Face Serum ( 3 botol ) = Rm198
2. Diamond Firming serum ( 3 botol ) = Rm198
3. Brace 8 Slimming ( 1 botol ) = Rm198
4. Wonder Perfume ( 1 box ) = Rm198

Rm198 adalah harga yg perlu dibayar untuk berdaftar sebagai agent dropship BRACE BEAUTE. Anda boleh pilih salah satu pakej yang disediakan di atas untuk berdaftar dengan BRACE BEAUTE. Harga termasuk yuran keahlian BRACE BEAUTE.

BONUS PENGENALAN PRODUK

Sekiranya setiap agent yang berdaftar dengan BRACE BEAUTE, membuat jualan atau pun membuat belian semula mengikut pakej di atas, agent akan mendapat bonus seperti berikut:

Level 1 : Rm40
Level 2 : Rm15
Level 3 : Rm10
Level 4 : Rm5
Level 5 : Rm5
Level 6 : Rm5
......................
Total : Rm80

Woowww.. Menarik kan?? Cuma kenalkan produk keluaran BRACE BEAUTE kepada orang ramai. Jikalau ada yg berminat anda sudah mampu mndapat keuntungan sehingga rm80 dengan stiap 1 pakej terjual.

Brace beaute memberikan anda gaji rm1500- rm3000 sebulan dengan bermodalkan serendah rm198. Sesiapa sahaja boleh berniaga online atau offline bersama brace beaute. JOMM.. TUNGGU APA LAGI. Ramai-ramai jadi Agent Affiliate Dropship Brace Beaute.


Brace 8 Slimming
Berat: 300gram
Harga : RM210 sbotol
Jika anda bercadang ingin menjadi ahli Brace Beaute, anda boleh dapatkan 
dengan harga RM198 dan automatik anda menjadi ahli dropship Brace Beaute.
Maklumat lanjut : Facebook Zul Fattah Saleh (0111 684 0717)
Fb page : Brace Beaute HQ

You Might Also Like

1 Comment

  1. New Diet Taps into Pioneering Plan to Help Dieters Lose 20 Pounds in Only 21 Days!

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informative

Travel & Beauty Blog

Sponsored