Shopping Sakan Pada 11.11

2:35 AM

Greetings and Assalamualaikum to all.

Shopping Sakan Pada 11.11. Happy Holiday semua. Selamat berhujung minggu. Aktiviti hujung minggu kali ni ialah, "All about Shopping". Hoyeayh. Girlfriends. Women. Mommies. We love this sooo very much. Right. Dan perempuan boleh jadi super duper hyper aktif bila ada perkataan DISCOUNT. SALE and FREE. Just the right time, 11.11 is today. Dan, mesti ramai yang tengah stuck dekat online shopping site kan. Rambang mata weh. Dah sebab terpandangkan perkataan diskaun gila-gila, mau tak fefeeling rambang mata. Kan. I got my eyes on this.


Lazada Online Revolution 
This one, for kaki shopping online, every year mesti uolls perasan kan. Kalau yang jenis ada Facebook @ social media, tipu sangat lah kalau tak pernah tau kewujudan website shopping online Lazada ni. Kualiti memang terjamin. So, bila ada sale cenggini, apa lagi. Tak tunggu lama, cepat cepat pi terjah www.lazada.com.my okey.


Ezbuy Double 11 Sale
This one, sesuai sangat kalau you all jenis yang tak kisah dapat barang dalam 2 minggu lepas order barang (kalau pakai shipping yang biasa lah). Sebab barang dari obersea kan. Kalau pakai shipping service DHL, cepat la barang sampai. Memang super duper murah dekat ezbuy.my. Boleh kata harga tak masuk akal lah jugak. Dari harga asal rm50++, jadi rm6++ lepas diskaun. Gila tak terbeliak mata! Tapi kena ada skill pandai cari jugak. hehe.. Boleh klik link sini k, https://ezbuy.my/11-11-single-day

Kadang harga barang lagi murah dari shipping fee dia. Tapi ezbuy.my ni ada special service bab shipping fee. PRIME SERVICE. Beli lah barang berat mana pun, banyak mana pun, shipping fee dia rm8.80 sahaja you! Boleh lah kalau nak beli perabot bagai tanpa risau shipping fee tu. Ops, lupa nak mention, kalau yang pernah tahu tentang Taobao, boleh lah kalau nak shopping dekat ezbuy. Ezbuy ni kira macam adik beradik dia jugak lah. Jual barang Taobao. Kalau tak salah lah. Heee.. 


Masa yang paling best kalau nak shopping gila-gila puas sambil berjimat sakan, kena cari and mark waktu- waktu macam nilah. Craziest sale. Biggest sale ever. Kena rebut peluang yang jarang-jarang sekali dibuat. Time ni kalau macam ada rasa nak beli barang yang teringin (bukan keperluan) nak beli, tak lah rasa ralat sangat nak keluar duit. Murah punya pasal kan. So, happy shopping you all. Sebenarnyaaaa, banyak lagi shopping site yang tengah buat sale kaw kaw ni. Korang selalu shopping online dekat mana. Share sikit. Hehehe.. Mana lagi yang tengah buat sale besar besar eh. Boleh pi ushar.. Hehe..

Thank you for reading all. Entry taip laju laju tengah pagi buta. Sebab jari pun tengah menggigil tengok harga murah. Mulalah rasa tergoda ni. So, tips 1 kalau tak nak boros. Awal awal lagi dah set, dan letak limit berapa RM sahaja yang boleh dibelanjakan. Tips 2, beli benda yang betul betul perlu. Tips 3, sila rajinkan diri untuk survey barangan dari shopping site mana yang menawarkan harga yang lebih berpatutan setanding dengan kualiti barang.


Tips last, kalau betul betul nak jimat, sila jangan buka mana mana online shopping site. Tak payah beli apa. Haha. Tips ni sesuai kalau uolls memang tak ada apa apa barang keperluan atau kehendak yang nak dibeli. Macam Shad pagi ni, ada satu barang yang perlu dicari sangat sangat. I need a new external hard disc. 1 Tera Buffalo yang ada sekarang tak cukup nak menampung dah. So, let's shopping. You all pulak tengah cari apa tu? #ShareSikit 

Have a nice day pretty and handsome. 

Warm regards,
Shad. Friday 11.11.16 at 02:34

You Might Also Like

6 Comment

  1. Memang rambang mata pun. Tapi bukak dompet menangis tepi bucu katil :') haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh tak nak nangis sama sama.. hehe..

      Delete
  2. bestnyeee..mcm nak shopping jgk ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. selamat menyoping.. cari usha barang keperluan ya kakak.. hehe

      Delete
  3. org cakap senang membeli, senang memakai, ehh., nile.com pun tgh buat promosi juga, khabarnya fast delivery and superb murah. .boleh la jenguk sana

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. oh yeah? shad pernah jugak shopping dekat nile.com.. time nak dekat raya kalau tak silap.. situ murah jugee.. okey, terjah..

      Delete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored