Christmas Beauty Box Giveaway Worth RM600 by Anil Wanina

2:43 AM

Greetings and Assalamualaikum to all
Christmas Beauty Box Giveaway Worth RM600 by Anil Wanina. Hi everyone. How's your day. Wishing all of you a great day. Sedar tak sedar dah masuk bulan terakhir untuk tahun 2016. What have you done the past month along. Azam tahun 2016 tercapai ke tidak? Hehe. Kalau dah, Alhamdulillah. Kalau belum, proceed masuk list azam tahun depan 2017 pulak ye. Kita hanya mampu merancang right. And Allah is the best planner.


Okey, ni dah macam entry nak buat ucapan thank you 2016, welcome 2017 pulak. Actually, kita nak join giveaway best ni. Sebab apa best? Of course sebab ada perkataan 'beauty' di situ. To all beauty passionate person, sure this is an awesome end year gift. Agreed. Ops, wait a minute, rasanya semua wanita suka dengan beauty product kan. Semua orang suka bila ada perkataan cantik ni kan. Hehe. So, let's support and joining the giveaway. Mana tau rezeki dapat voucher and beauty box kan. 

Thank you Kak Nil for the awesome giveaway. Semoga dimurahkan rezeki saudari. Acece, shad buat ayat pancing. Hehe. Enough with the intro. So, kalau ada yang nak join, boleh klik banner di bawah ya. Semoga ada rezeki nak cuba skincare baru.


*Sila klik banner diatas untuk join*

Hadiah :
1 x cash voucher dari Premier Clinic
1 x beauty box dari The Face Shop
1 x beauty box dari Missha
1 x beauty box dari Premier Clinic
2 x beauty box dari Skinfood

Tarikh Giveaway : 5 Disember - 15 Disember 2016


Okey, teruja ke tidak tengok senarai hadiah di atas ni. Of course teruja kan. It is a lovely Korean Skincare brand that most people love. And the famous Premier Clinic, one-stop aesthetic clinic located strategically in Taman Tun Dr Ismail, Kuala Lumpur that provide you a comprehensive range of non-surgical aesthetic procedures and advanced laser treatments. Beauty addict, confirm dah pernah try semua ni kan. Shad ja belum sempat try lagi. Heee.  

Bagi yang teringin nak cuba one of the product, jom lah kita try luck sama-sama. Mana tahu bertuah kali ni. Dapat beauty box sekotak kan. Terasa macam fefeeling happy new year ye kan. Sebelum terlupa. Selamat Hari Natal kepada anda yang bakal menyambutnya tidak lama lagi. Have a great day and enjoy being with lovely family.

Ok. That's all for today. Thank you for reading. Have a nice day all. 

You Might Also Like

1 Comment

  1. Gut luck shad.. Banyak dah berubah rupanya blog ni.. Lama tak dtg menjengah kat sini.. Makin kemas blog.. :)

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored